Trek-In 4 pers.

De Trek-In
Te huur bij De Lemeler Esch: de duurzame Trek-In!
Een luxe trekkershut volledig gebouwd van gerecycled en duurzaam materiaal. De grote ramen geven het gevoel van vrijheid, rust en ruimte in de natuur. De combinatie van luxe en comfort met toch het kampeergevoel, maken van uw vakantie een bijzondere beleving.

Indeling

De Trek-In is geschikt voor maximaal 4 personen. Er zijn twee ruimtes met bedstee met beide een 2-persoonsbed. De Trek-In heeft een eigen douche en toilet, een keuken met volledig ingerichte inventaris en een centrale verwarming. Klik hier om de inventarislijst van de Trek-In te bekijken.Klik hier voor de inventarislijst van de Trek-In.

 

De Trek-In is te reserveren per nacht. In het hoogseizoen minimaal 2 nachten. Tijdens Hemelvaart minimaal 5 nachten en tijdens Pinksteren minimaal 4 nachten. Het is mogelijk om op iedere dag van de week aan te komen m.u.v. zondag. Vertrekken kan wel op zondag.

Lazy Sunday
Vertrek op zondag? Boek dan de Lazy Sunday inclusief! Voor € 35,00 extra hoeft u niet voor 10.00 uur te vertrekken en kunt u nog de hele dag (tot uiterlijk 19.00 uur) in de Trek-In verblijven. Kies deze optie in het online boeken.

Selecteer hieronder de gewenste datum en boek direct.