Ontdek het Boscafé

Laagdrempelig en puur!

Op 1 juni zijn wij ook weer opengegaan. In verband met het maximum aantal gasten die wij in het Boscafe mogen ontvangen, dient u wel van te voren te reserveren wanneer u een tafel wilt in het Boscafé. Dit kan via info@lemeleresch.nl. Voor het terras hoeft u niet te reserveren.

 

Verborgen aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg vindt u het Boscafé van De Lemeler Esch.
Neem plaats op ons terras of strijk neer in de Serre bij de openhaard. Proef de taarten die we allemaal zelf maken en de verse pannenkoeken met meel van Molen De Lelie, eieren van De Slothoeve uit Bergentheim en Spek van ’t Schuurtie uit Lemele. In de herfst- en winterperiode kunt u tot zonsondergang genieten van onze dagkaart. Van april tot oktober is er ook een avondkaart.Kom genieten & ontdekken in rust, ruimte en natuur!

Bekijk de openingstijden. Voor contact of reserveren klik hier.

 

Vanaf 14 september bieden wij geen diner meer, maar wij zijn nog steeds iedere dag geopend!
Dit weekend ( 17-09 t/m 20-09) bieden wij nog wel een speciaal afhaalmenu. Van donderdag tot zondag kunt u kiezen uit één van onze afhaal gerechten. Klik hier voor meer informatie over de gerechten en hoe u kunt bestellen.

  • In de winter alle dagen geopend vanaf 10.00 uur tot zonsondergang
  • Gratis fiets- en wandelroutes verkrijgbaar
  • Binnen een paar passen vanuit het Boscafé staat u midden op de heide
Bekijk de lunchkaart

Het Boscafé als tussenstop voor een leuke wandel of fietstocht. Even geen inspiratie voor een mooie tocht? Wij hebben verschillende wandel en fietsroutes op voorraad liggen. Gratis mee te nemen en ze starten allemaal vanaf het Boscafé. Wandel direct de Archemerberg op of ga fietsen door Archem en zie het mooie gebied van beneden Regge.

Kom gezellig langs en breng de kinderen ook mee, op de camping is een speelbos, een speelvijver en nog genoeg andere speeltoestellen! De kinderen hoeven zich hier niet te vervelen.

Op zoek naar een andere leuke activiteit voor het gezin of een locatie voor een familiedag, vergadering of andere gelegenheid? Kies één van de blokken hieronder voor meer informatie.

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×