Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij proberen op deze pagina de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Vragen met betrekking tot corona

Kan ik nu nog komen kamperen?

Jazeker, u bent welkom op een van onze kampeerplaatsen! Vakantie vieren kan gelukkig nog steeds, maar wel op een veilige verantwoorde manier. We houden de maatregelen goed in de gaten en houden ons aan de regels van het RIVM. Bij verschillende accommodaties en kampeerplekken met privésanitair kunt u inmiddels contactloos inchecken. Er is op dit moment nog 1 sanitair gebouw geopend. Wij vragen u hierbij de looproute te volgen. Het is nog mogelijk om tot 1 november te komen kamperen. Het Boscafé is vanaf 15 oktober voorlopig gesloten. De afhaal en winkel is wel geopend.

Is het Boscafé geopend? 

Vanwege de aangepaste maatregelen vanuit de overheid is het Boscafé vanaf 15 oktober gesloten voorlopig gesloten. De winkel en afhaal is wel geopend. Naast onder andere broodjes en koffie met eigengemaakt lekkers bieden wij voor gasten die bij ons verblijven van donderdag t/m zaterdag ook verschillende afhaalmenu’s aan voor diner.Het Boscafé blijft dagelijks geopend van 10:00 -17:30 uur, maar voor maximaal 30 gasten tegelijk en maximaal 4 personen per tafel.

 

Algemeen

Wanneer is de camping geopend?

Het hele jaar door bent u van harte welkom. Kamperen kan van 4  april tot 1 november. Diverse huisjes ( De Trek-in, Bungalow en Bosvilla’s) kun u het hele jaar door in verblijven.

Wanneer is de receptie geopend?

Voorseizoen
Alle dagen
04-04 – 03-07maandag t/m zaterdag: 9.00- 17.30 uur
zondag: 10.00- 17.30 uur
Hoogseizoen
Alle dagen
04-07 –  25-08maandag t/m zaterdag: 9.00- 18.00 uur
zondag: 9.00- 18.00 uur
Naseizoen
Alle dagen
 25-08 – 01-11maandag t/m zaterdag: 9.00- 17.30 uur
zondag: 10.00- 17.30 uur
Winterperiode
maandag tot vrijdag
 Vanaf 1-11 9.00 – 17.00 uur

In de winterperiode kunt u in de weekenden in het Boscafé terecht voor het in- en uitchecken en al uw vragen.

Is er Wifi?

Ja er is wifi aanwezig op de camping. Tijdens uw verblijf kunt u met 2 apparaten gratis gebruik maken van het Wifi netwerk. Wanneer u met meer apparaten van wifi gebruik wilt maken betaalt u een extra tarief. Maakt u gebruik van de ACSI, NKC of ANWB CKE kaart dan is de Wifi niet inbegrepen in de prijs.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar de camping?

Wij zijn een huisdiervrije camping en dit betekent dat honden en andere huisdieren  niet zijn toegestaan op de camping. Echter loopt er over het voorste gedeelte van de camping het wandelnetwerk naar de berg. Hier zijn honden aangelijnd wel toegestaan mits u dagrecreant bent. Honden zijn om die reden ook toegestaan in het Boscafé.

Kamperen

Wat is de aankomsttijd en vertrektijd?

U kunt op dag van aankomst inchecken vanaf 13.30 uur en op de dag van vertrek uitchecken voor 12.00 uur

Hoeveel ampere heb ik bij mijn plek?

Onze basisplaatsen en comfortplaatsen beschikken over 6 ampère. Verhoging tot maximaal 10 ampère is mogelijk in het voor- en naseizoen alleen bij de comfortplaatsen. Voor 8 ampère zijn de meerkosten €0,50 per nacht en voor 10 ampère is dit €1,00 per nacht. Onze kampeerplekken met privé sanitair beschikken over 10 ampère.

Mag er een auto bij de plek?

Wij hebben zowel plekken waar de auto bij mag staan als auto vrije plekken. Wanneer u een auto vrije kampeerplaats heeft gereserveerd, dan mag u op de aankomst dag met de auto naar de plek om uw spullen uit te laden. Daarna gaat de auto naar de parkeerplaats. Op uw vertrekdag mag u er dan weer oprijden om alles in te laden. In de tussentijd mag de auto niet op het terrein. Voor boodschappen staan er bij de hooiberg boodschappenkarretjes die u kunt gebruiken.

Neemt u een tweede auto mee? Deze kunt u opgeven bij de receptie, u betaald voor een extra auto €2,50 per nacht.

Wanneer is de ACSI, NKC of ANWB CKE kaart geldig?

Geldige periodes 2020

04-04 tot 24-04
08-05 tot 19-05
02-06 tot 04-07
22-08 tot 01-11

Prijs basisplaats: € 18,00 exclusief € 1,10 toeristenbelasting p.p.
Prijs comfortplaats: € 20,00 exclusief € 1,10 toeristenbelasting p.p

Mag er een bijzettentje bij de kampeerplaats geplaatst worden?

Ja, u mag een bijzettentje van max 4 m² bij uw kampeermiddel plaatsen. 1 bijzettentje kunt u er gratis bijplaatsen, voor een 2e tentje bedragen de kosten 2,50 per dag.

Is er een mogelijkheid om de was te doen tijdens ons verblijf?

Ja, er het voorste sanitairgebouw is een wasserette aanwezig. De kosten zijn
Wassen – €5,50
Drogen – €2,50
Centrifugeren – € 1,00

De machines werken door middel van sepkeys. Bij de receptie kunt u een sepkey ophalen, wij vragen hier €10,00 borg voor.

Huren 

Wat is de aankomsttijd en vertrektijd?

Wanneer u een accommodatie heeft gehuurd kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek moet u voor 10:00 uur uitchecken.

Kan ik fietsen huren?

Ja het is mogelijk om bij ons fietsen te huren. Bij de receptie kunt u fietsen reserveren. Wij hebben kinderfietsen, fietsen (met of zonder kinderzitje) met versnellingen, elektrische fietsen, een bakfiets en mountainbikes. Meer informatie 

Wat zijn jullie voorwaarden? 

Op al onze overeenkomsten zijn de Recron voorwaarden van toepassing.
Voorwaarden toeristische plaatsen
Voorwaarden vakantieverblijf

Wanneer u via ons een annuleringsverzekering afsluit dan zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden via rekreatieverzekeringen.
Polisvoorwaarden annuleringsverzekering (van recratieverzekering)

 

 

 

 

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×