Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij proberen op deze pagina de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Vragen met betrekking tot corona

Kan ik nu komen kamperen?

Zelfvoorzienend verblijven is nu mogelijk
Jazeker, u bent welkom op een van onze comfortplaatsen. Deze beschikken over een waterkraan en een afvoer voor vuilwater, zodat u zelfvoorzienend kunt zijn. In verband met de corona crisis zijn onze sanitair gebouwen nog steeds gesloten. Zelfvoorzienend betekent voor ons dat uw kampeermiddel beschikt over een eigen toilet en wasgelegenheid en bij voorkeur ook over een eigen watertank. Spoelen en (af)wassen , tandenpoetsen etc. kunt u in uw kampeermiddel doen. U kunt uw toiletemmer en vuilwatertank ledigen op de stortplaats. We willen er, misschien ten overvloede, op wijzen dat u zich dient te houden aan de voorwaarden die wij stellen; ook als deze anders zijn dan het RIVM stelt. Bijvoorbeeld ten aanzien van ontvangen van bezoek en het samen verblijven. U verblijft bij ons als huishouden/gezin ingeschreven op hetzelfde adres, u ontvangt geen bezoek en houdt de noodzakelijke afstand tot het andere gezelschap waar u mee reist.

Voor ons is het belangrijk dat u uw plaats vooraf  reserveert zodat we uw komst kunnen voorbereiden.

Kan ik een kampeerplaats reserveren voor de zomervakantie?

Het goede nieuws is dat er weer geboekt kan worden. Wij gaan nog niet naar een 100% bezetting, maar we kunnen al wel weer reserveringen aannemen. Via het online boeken kunt u de beschikbaarheid zien en ook direct reserveren. De gebruikelijke betalingsvoorwaarden zijn van toepassing. Op het tentenveld was al voor de coronacrisis weinig beschikbaar in de weken 30 t/m 32. 

Is het zwembad nu geopend?

Ja, ons zwembad is geopend. Omdat er een maximum aantal gasten per keer gebruik mogen maken van het zwembad werken wij met tijdsvakken waarvoor u zich kunt inschrijven. Op dit moment kunt u zich op de dag dat u wilt zwemmen vanaf 10:00 uur melden bij de receptie en u aanmelden voor een tijdsvak.

Algemeen

Wanneer is de camping geopend?

Het hele jaar door bent u van harte welkom. Kamperen kan van 4  april tot 1 november. Diverse huisjes ( De Trek-in, Bungalow en Bosvilla’s) kun u het hele jaar door in verblijven.

Wanneer is de receptie geopend?

Voorseizoen
Alle dagen
04-04 – 03-07maandag t/m zaterdag: 9.00- 17.30 uur
zondag: 10.00- 17.30 uur
Hoogseizoen
Alle dagen
04-07 –  25-08maandag t/m zaterdag: 9.00- 18.00 uur
zondag: 9.00- 18.00 uur
Naseizoen
Alle dagen
 25-08 – 01-11maandag t/m zaterdag: 9.00- 17.30 uur
zondag: 10.00- 17.30 uur
Winterperiode
maandag tot vrijdag
 Vanaf 1-11 9.00 – 17.00 uur

In de winterperiode kunt u in de weekenden in het Boscafé terecht voor het in- en uitchecken en al uw vragen.

Is er Wifi?

Ja er is wifi aanwezig op de camping. Tijdens uw verblijf kunt u met 2 apparaten gratis gebruik maken van het Wifi netwerk. Wanneer u met meer apparaten van wifi gebruik wilt maken betaalt u een extra tarief. Maakt u gebruik van de ACSI, NKC of ANWB CKE kaart dan is de Wifi niet inbegrepen in de prijs.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar de camping?

Wij zijn een huisdiervrije camping en dit betekent dat honden en andere huisdieren  niet zijn toegestaan op de camping. Echter loopt er over het voorste gedeelte van de camping het wandelnetwerk naar de berg. Hier zijn honden aangelijnd wel toegestaan mits u dagrecreant bent. Honden zijn om die reden ook toegestaan in het Boscafé.

Kamperen

Wat is de aankomsttijd en vertrektijd?

U kunt op dag van aankomst inchecken vanaf 13.30 uur en op de dag van vertrek uitchecken voor 12.00 uur

Hoeveel ampere heb ik bij mijn plek?

Onze basisplaatsen en comfortplaatsen beschikken over 6 ampère. Verhoging tot maximaal 10 ampère is mogelijk in het voor- en naseizoen. Voor 8 ampère zijn de meerkosten €0,50 per nacht en voor 10 ampère is dit €1,00 per nacht. Onze kampeerplekken met privé sanitair beschikken over 10 ampère.

Mag er een auto bij de plek?

Wij hebben zowel plekken waar de auto bij mag staan als auto vrije plekken. Wanneer u een auto vrije kampeerplaats heeft gereserveerd, dan mag u op de aankomst dag met de auto naar de plek om uw spullen uit te laden. Daarna gaat de auto naar de parkeerplaats. Op uw vertrekdag mag u er dan weer oprijden om alles in te laden. In de tussentijd mag de auto niet op het terrein. Voor boodschappen staan er bij de hooiberg boodschappenkarretjes die u kunt gebruiken.

Wanneer is de ACSI, NKC of ANWB CKE kaart geldig?

Geldige periodes 2020

04-04 tot 24-04
08-05 tot 19-05
02-06 tot 04-07
22-08 tot 01-11

Prijs basisplaats: € 18,00 exclusief € 1,10 toeristenbelasting p.p.
Prijs comfortplaats: € 20,00 exclusief € 1,10 toeristenbelasting p.p

Mag er een bijzettentje bij de kampeerplaats geplaatst worden?

Ja, u mag een bijzettentje van max 4 m²bij uw kampeermiddel plaatsen. 1 bijzettentje kunt u er gratis bijplaatsen, voor een 2e tentje bedragen de kosten 2,50 per dag.

Is er een mogelijkheid om de was te doen tijdens ons verblijf?

Ja, er het voorste sanitairgebouw is een wasserette aanwezig. De kosten zijn
Wassen – €6,00
Drogen – €3,00
Centrifugeren – € 1,00

De machines werken door middel van sepkeys. Bij de receptie kunt u een sepkey ophalen, u betaald hier een borg voor.

Huren 

Wat is de aankomsttijd en vertrektijd?

Wanneer u een accommodatie heeft gehuurd kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek moet u voor 10:00 uur uitchecken.

Kan ik fietsen huren?

Ja het is mogelijk om bij ons fietsen te huren. Bij de receptie kunt u fietsen reserveren. Wij hebben kinderfietsen, fietsen (met of zonder kinderzitje) met versnellingen, elektrische fietsen, een bakfiets en mountainbikes. Meer informatie 

Wat zijn jullie voorwaarden? 

Op al onze overeenkomsten zijn de Recron voorwaarden van toepassing.
Voorwaarden toeristische plaatsen
Voorwaarden vakantieverblijf

Wanneer u via ons een annuleringsverzekering afsluit dan zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden via rekreatieverzekeringen.
Polisvoorwaarden annuleringsverzekering (van recratieverzekering)

 

 

 

 

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×