Genieten met en van de kleinkinderen

Opa en oma actie

Er tussenuit met uw kleinkind(eren)

In de vakantie extra tijd met uw kleinkind(eren) doorbrengen en papa en/of mama even alle rust gunnen? Neem ze dan gezellig mee naar De Lemeler Esch en maak gebruik van de Oppas opa en oma actie.

Verblijf met het Opa en/of Oma arrangement op basis van het 65+ tarief van €27,55 en neem twee kleinkinderen gratis mee. Natuurlijk kunnen er meer kleinkinderen mee! Voor een 3e, 4e of misschien zelfs 5e kleinkind betaalt u het extra persoons tarief dat in die periode geldt. De genoemde prijs geldt niet voor een comfortplaats xl en de kampeerplaatsen met privé sanitair. Daarvoor betaalt u de standaard nachtprijs voor 2 personen in de betreffende periode.

Hoe kan ik boeken?

In het online boeken selecteert u uw kampeerplaats voor 2 personen en vinkt u vervolgens de opa en oma actie aan. Vermeld bij opmerkingen dat u gebruik wilt maken van de opa en oma actie. Het tarief van € 27,55 (exclusief toeristenbelasting) per nacht wordt op uw definitieve bevestigingsfactuur aangepast. (niet geldig voor de comfortplaats xl en comfortplaats (xl) met privésanitair)

Wanneer geldt het arrangement?

01-04 tot 22-04
25-05 tot 09-07
01-09 tot 01-10

Deze actie is niet geldig in combinatie met arrangementen en kortingskaarten zoals de ACSI of ANWB kaart.

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×