Genieten en ontdekken in de natuur!

Leuke kindercamping Nederland

Een kindercamping midden in de natuur

De Lemeler Esch is een leuke kindercamping in Nederland voor jong én oud. Onze natuurcamping ligt onderaan de Lemelerberg, voor ons nog steeds bijzonder stuk natuur. Deze natuur is uiterst geschikt om heerlijk actief bezig te zijn. Ons doel is dan ook om jong én oud te laten genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

  • Spelenderwijs kennismaken met de natuur
  • Veilig gevoel door het overzicht, geen huisdieren en weinig auto's
  • Leuk voor kinderen tot 12 jaar

Bomen klimmen, hutten bouwen, gespannen op zoek naar kikkervisjes en balanceren over dikke boomstammen; er zijn allerlei avonturen te beleven in de natuur. Wij zien de natuur als één grote speeltuin, waar kinderen helemaal los kunnen gaan en de mooiste avonturen kunnen beleven. Onze herinneringen aan onze kindertijd zijn eindeloos en wij gunnen dit onze jonge bezoekers ook. Daarnaast is het natuurlijk ook gezond om lekker actief bezig te zijn in de natuur.

Recreatie voor kinderen

Wij bieden een speciaal recreatieprogramma met (natuur)activiteiten voor onze jonge kampeerders. Wij willen niet animeren, maar vooral samen recreëren. In de ochtend kunnen de kinderen hun creativiteit laten zien bij de knutselbende. In de middag worden er gedurende de week diverse activiteiten georganiseerd. Hutten bouwen, natuurspeurtochten en natuurlijk ook gewoon een ouderwets gezellig potje voetbal. In de avond wordt de dag gezellig afgesloten met de ‘tijd voor de takkenbende’. Laat je verrassen wat dat inhoudt! We zorgen er voor dat het programma niet te vol is zodat er ook alle tijd is om lekker samen met het gezin op pad te gaan.

Verblijven met kinderen

Bij De Lemeler Esch heeft u de keuze uit kampeerplaatsen en accommodaties. De kampeerplaatsen zijn ruim en bieden genoeg ruimte voor tenten, caravans en vouwwagens. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampere elektra. De comfortplaatsen beschikken daarnaast over c.a.i aansluiting, waterpunt en afvoer. Ook heeft u de mogelijkheid om een kampeerplaats met privé sanitair te boeken. Het sanitair is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Bekijk alle kampeerplaatsen

Bij de accommodaties heeft u de keuze uit 9 verschillende soorten verblijven. Zo kunt u een luxe bungalow, chalet, boslodge, safaritent, bosvilla of vakantiehuis boeken. De accommodaties geven een iets luxer gevoel, maar behouden wel het gevoel van de natuur vast.

Bekijk alle accommodaties

Reserveer nu deze leuke kindercamping in Nederland

Wacht niet langer en boek deze leuke kindercamping in Nederland. Als u nog vragen heeft over onze camping of overnachtingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×