Op avontuur in de natuur

Leuke kindercamping Nederland

De leukste camping voor buiten kinderen!

Op zoek naar een kinder camping in Nederland? De Lemeler Esch is bij uitstek dé kinder camping voor jong én oud. Midden in de natuur en direct gelegen aan de Lemelerberg biedt onze camping de perfecte mogelijkheden voor kinderen om zich geen moment te vervelen. Ons doel is om de natuur en mensen samen te laten komen. Als gezin er lekker samen op uit gaan en na een hele fijne vakantie weer vol nieuwe energie huiswaarts te laten keren. Wij hebben zelf heel veel bijzondere herinneringen aan onze kindertijd in deze natuur!

Kinder camping met avontuur

Iedere ouder hecht waarde aan het plezier van de kinderen. De natuurcamping is daar helemaal op ingericht. Kinderen kunnen lekker ravotten in de natuur. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke (natuur)activiteiten voor kinderen tot 12 jaar. Zo is er iedere ochtend de knutselbende waar de mooiste knutselwerken gemaakt worden. In de middag worden gedurende de week diverse (natuur)activiteiten georganiseerd, zoals uitdagende tochten door het bos en tikspellen. In de avond wordt de dag altijd gezellig afgesloten bij de ‘takkenbendetijd’. We zorgen ervoor dat het programma genoeg ruimte overlaat om zelf met het gezin op ontdekkingstocht te gaan.

Natuurcamping met luxe voorzieningen

De Lemeler Esch is anders dan andere natuurcampings. De camping beschikt over verschillende luxe faciliteiten. Zo is er op de gehele camping draadloos internet aanwezig. Onze sanitair gebouwen zijn schoon en goed onderhouden. In onze wasserette heeft kunt u uw kleren wassen en drogen, wel zo handig tijdens een langer verblijf natuurlijk. Voor de kinderen hebben we een recreatieprogramma, een eenvoudig verwarmd zwembad met peuterbad en diverse andere activiteiten. U vindt hier ook een winkel en snackbar voor het kopen van kleine boodschappen. Bij receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes en eventueel het huren van een fiets.

Bekijk alle faciliteiten

Wacht niet langer en boek deze kinder camping in Nederland. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×