Camping Ommen

Natuur camping Ommen

De Lemeler Esch is een luxe natuurcamping bij Ommen in Lemele. Ommen heeft een bijzonder centrum met oude gevels, veel leuke winkeltjes, gezellige terrassen en restaurants. Door het vakantieplaatsje stroomt rivier De Vecht. Verder zijn er tal van culturele bezienswaardigheden en bijzondere boerenhoeven en landschappen. Voor ieder wat wils!

Kamperen bij Ommen aan de voet van de Lemelerberg

Kom kamperen of huur een bungalow bij De Lemeler Esch Natuurcamping op 6 km. afstand van Ommen, aan de voet van de Lemelerberg. Kinderen kunnen genieten & ontdekken en veilig spelen in het speelbos met waterpomp, kabelbaan en klimtouwen, spetteren in het verwarmde buitenzwembad, spelen in de hooiberg met zand en tractor en veel meer! Liefhebbers van fietsen en wandelen genieten van de ontelbare mogelijkheden op en rondom de Lemelerberg.
De kampeerplaatsen hebben een afmeting van 100 tot 150 m2. U kiest zelf of u op een autovrij veld wilt staan. Voor tenten en vouwwagens is er een speciaal kampeerveld.

Luxe voorzieningen

Natuurcamping De Lemeler Esch is een natuurcamping met comfortabele voorzieningen.
In het Boscafé geniet u van verse koffie met eigengemaakte taarten, een stevige lunch of een lekkere avondmaaltijd. De winkel is er voor de basis benodigdheden en leuke producten uit de streek. Er is ook een snackbar voor een snelle hap.
Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad is vanaf de meivakantie weer geopend.

Beleef Ommen

In en rondom Ommen zijn talloze leuke activiteiten te beleven. Breng een bezoek aan het streekmuseum Ommen, geniet op de leuke terrasjes van de zon, ontdek per boot of kano rivier de Vecht en nog veel meer. Bekijk meer informatie op natuurlijk Ommen

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Ommen? Bekijk dan ook eens de Canon van Ommen. Hier vindt u ook terug dat het begint bij de Dikke Steen die te vinden is in onze achtertuin: De Lemelerberg!

De gemeente Ommen is enkele jaren terug Wandelgemeente van het jaar geworden! De beoordeelde Bergenroute van 12 kilometer start vanaf De Lemeler Esch. De route kan gratis opgehaald worden.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×