Met eigen kampeermiddel

U gaat op vakantie met uw eigen kampeermiddel en verblijft graag op een groene camping in Nederland. Al onze kampeerplaatsen zijn bijzonder door hun ruime formaat, van minimaal 100 tot 150 m2, en de ligging in de natuur aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg. Van een basisplaats met elektra tot plaatsen met privésanitair. Kinderen kunnen vrij en veilig spelen in het speelbos, de vele speelgelegenheden op de kampeervelden, de hooiberg met tractor en het buitenzwembad. De camping is huisdiervrij.

Vakantie op maat
Wilt u graag uw auto dichtbij hebben of kiest u voor een plaats op het autovrije camping gedeelte? Uniek is ons speciale tentenveld met basisplaatsen. Meer privacy vindt u aan de bosrand. Kiest u voor luxe en comfort, dan zijn onze kampeerplaatsen met privésanitair een ideale uitkomst. Er is draadloos internet aanwezig op het hele terrein. Wij vragen hier een kleine vergoeding voor.

  • Zoover beoordeling: 8,8

    Met trots mogen wij mededelen dat wij door Zoover zijn beoordeeld als ‘Highly recommended’. Iedereen die een vakantie ervaring heeft gedeeld via Zoover willen we hartelijk bedanken! We zijn heel blij met ons cijfer! We blijven streven naar een zo hoog mogelijk cijfer, want we willen natuurlijk dat iedereen een…Lees verder