Ontdek de bijzondere landgoederen en kastelen

Terug in de tijd

Maak kennis met cultuur en historie in het Vechtdal

Wat een rijkdom aan kunst, cultuur en historie ligt er binnen handbereik van De Lemeler Esch. Als liefhebber van kunst en cultuur valt er ongelooflijk veel te ontdekken in de omgeving. Wij hebben voor u hieronder een selectie gemaakt van bijzondere landgoederen, beeldtuinen, boerderijwinkels en museums die onze streek rijk zijn en zeker een bezoek waard zijn.

 

 

 

 

De mooiste Landgoederen en Kastelen

Landgoederen, kastelen en havezaten op loop en fietsafstand vertellen verhalen van verleden en heden. Laat u meenemen in het rijke en bijzondere verleden van de verschillende landgoederen zoals Kasteel Eerde, Landgoed Het Laer en Havezate Den Berg. Ontdek hier de kastelen en landgoederen.

Streekcultuur

Maak kennis met de streekcultuur en ontdek het landleven. Bezoek landgoed Vilsteren, geniet van een kop koffie onder de perenbomen op de boerderij, terwijl de kinderen genieten van zelfgemaakt ijs. Of proef verschillende soorten wijn bij Wijngaard De Reestlandhoeve. Ontdek hier het landleven

Moderne kunst in het Vechtdal

Als liefhebber van (moderne) kunst bent u in het Vechtdal op de goede plaats. Oud en nieuw komen hier samen door de tentoonstellingen en beeldentuinen op de verschillende landgoederen in de omgeving. De Fundatie in Zwolle is samen met kasteel het Nijenhuis een toonaangevend museum voor moderne kunst. Wilt u graag actief op zoek naar kunst, fiets dan een stuk van de kunstwegenroute. Ontdek hier de kunst in de omgeving.

 

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×