Recreatieprogramma

Spelenderwijs kennismaken met de natuur

Recreëren betekent dat je samen op een ontspannen manier je tijd doorbrengt. We noemen daarom ons programma bewust een recreatieprogramma en geen animatieprogramma. Animeren zien wij als een passieve manier van recreatie. We gaan juist actief samen met kinderen op avontuur en leren hen spelenderwijs over de natuur op een manier zonder dat het er te dik bovenop ligt. Ouders zijn overal welkom. Bij de knutselochtend zien we veel kinderen samen met papa of mama de mooiste werkjes maken. Stipt op tijd zijn is niet nodig. Altijd welkom om wat later binnen te druppelen of wat eerder weer te gaan. Dit geeft een fijne ontspannen sfeer!

Het recreatieteam is aanwezig in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en 8 weken in de zomervakantie!

  • Recreatieprogramma voor kinderen t/m 11 jaar
  • Veel groene activiteiten
  • Activiteiten voor verschillende leeftijdscategorieën
Programma van afgelopen zomer

Speciale ‘Buitenlevendag’
Het gevoel van vrij zijn en ook het samen zijn met het gezin zien wij als een belangrijk onderdeel van de vakantie. Eén keer in de drie dagen is er daarom bewust geen recreatieprogramma en geven we gezinnen de vrijheid om met elkaar de omgeving te gaan ontdekken, om even lekker niks te doen of om lekker zelf op de camping te ravotten. Bij de receptie geven we graag tips over de leukste activiteiten in de omgeving.

Lemeleresch-WijzeWieger-kindvriendelijke-camping

‘Hallo jongens en meisjes! Ik ben Wijze Wieger. Kom je ook vakantie vieren bij De Lemeler Esch? Ik ben gek op de natuur en nog heel veel meer en dat wil ik jou graag laten zien! Hopelijk tot snel!’

Groen Doen!
Lekker actief bezig zijn en spelenderwijs leren over de natuur. Zo kunnen de kinderen tijdens het Groen Doen Paviljoen hun fantasie de vrije loop laten en een kunstwerk  bouwen met natuurlijk materialen in een grote boom, hun eigen knapzak knutselen of meedoen aan kinderyoga.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×