vakantiebeursactie meivakantie

Kom kamperen in de meivakantie

Wat leuk dat u ons gevonden heeft! We hopen dat u een leuke dag heeft gehad op de vakantiebeurs.
Het voordeel van kamperen in de meivakantie in Nederland is dat je niet al te ver hoeft te rijden, het nog niet zo druk is als in de zomer en de temperaturen zijn niet zo hoog. Daarnaast is de natuur volop in bloei, zijn de meeste bomen weer vol met frisse groene bladeren en zijn er tal van jonge dieren. In de meivakantie zijn er allerlei natuuractiviteiten voor de kinderen en leren ze spelenderwijs van alles over onze mooie natuur! Speciaal voor de bezoekers van de vakantiebeurs hebben we een leuke korting wanneer je komt kamperen in de meivakantie. Lees onderaan de pagina hoe je gebruik kunt maken van deze korting.

Kindercamping meivakantie

De meivakantie is de perfecte periode om alvast erop uit te gaan met de tent, vouwwagen, caravan of camper en wat is er nu leuker dan een camping in Nederland? Lekker dichtbij en wanneer je het terrein op rijdt ervaar je direct het buitenleven. Tijdens de meivakantie zijn er allerlei natuuractiviteiten voor de kinderen. Hutten bouwen, het GroenDoen paviljoen of sporen zoeken. Maar ook rondom de camping zijn er allerlei leuke dingen te ontdekken met de kinderen. Ga op zoek naar de leeuw op de Lemelerberg, bezoek één van de kastelen of ga op koesafari! De Lemeler Esch is ook een plek om even helemaal op te laden. Wij hebben diverse wandelroutes klaarliggen waarmee je onze prachtige achtertuin kunt ontdekken. Je kunt uren ronddwalen midden in de natuur en alles even loslaten, volop omgeven door het opkomende groen in de lente én na een wandeling is er niets lekkerder dan een kopje koffie met wat lekkers erbij in ons eigen Boscafé. 

Kampeerplaatsen

Op onze camping is er volop keuze uit diverse kampeerplaatsen. Je kunt kiezen voor bosplaatsen, basisplaatsen,autovrije plaatsen, XL plaatsen of een comfortplaats met privésanitair, voor iedereen is er een plek te vinden op onze camping. Wanneer je op zoek bent naar wat schaduw en een rustige plek, dan is een bosplaats erg geschikt. We hebben ook een speciaal tentenveld, deze plekken zijn alleen voor tenten en vouwwagens. Wilt u graag wat meer ruimte? Kies dan voor onze XL plaatsen. Bij zowel een basis, comfortplaats of comfortplaats met privésanitair kunt u kiezen voor een XL plaats. Daarnaast hebben we ook plekken met privésanitair. De verschillende kampeerplaatsen met privé sanitair zijn bijzonder gelegen op een heel royaal veld met vrij uitzicht en elk met beplanting rondom voor extra privacy. Andere privésanitair plaatsen vindt u tussen de royale comfort- en basisplaatsen op een knusser kampeerveld.

Bekijk hier onze kampeerplaatsen

Hoe kan ik boeken met de vakantiebeurs korting?

Deze actie is geldig in de meivakantie tussen 17 april 2020 en 10 mei 2020. Gebruik tijdens het boeken de couponcode: kidsproof2020 en ontvang 15,- korting op uw kampeerplaats bij een verblijf van minimaal 3 nachten.

Actievoorwaarden

  • Met de actiecode kidsproof2020 ontvang je €15,- korting op je kampeerverblijf tussen 17 april 2020 en 10 mei 2020.
  • Verblijf van minimaal 3 nachten
  • Geldig voor 1 gezin
  • Alleen geldig voor kamperen
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties, aanbiedingen, arrangementen en last minutes
  • Niet geldig i.c.m. de ANWB/CKE kaart, ACSI kaart en NKC kaart en andere kortingskaarten.
  • Niet geldig voor al gemaakte reserveringen.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×