Multimate Sukerbiet Trailrun

Sportieve uitdaging voor het goede doel!

Op zondag 2 februari 2020 organiseert Team Sukerbiet voor de 7e keer de Trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun! Dit jaar is de Lemeler- en Archemerberg het decor van deze sportieve tocht met als doel geld inzamelen voor het goede doel en zijn wij, natuurcamping De Lemeler Esch, de nieuwe startlocatie! Gelegen aan de voet van de Lemelerberg wordt het een uniek parcours zonder asfalt. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden op De Lemeler Esch zodat je fris aan de tocht kan beginnen op zondagochtend! Speciaal voor de Trailrun hebben wij een leuke korting op onze accommodaties én een gratis late check out op zondag.

Gebruik tijdens het boeken de couponcode Trailrun2020

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden

Routes Lemeler- en Archemerberg

De Lemeler Esch is dit jaar voor het eerst de nieuwe startlocatie. Gelegen aan de voet van de Lemelerberg is het een perfecte startplaats. Met een hoogte van bijna 80 meter is de Lemelerberg één van de hoogste punten in Overijssel en dat is ook terug te zien in de hoogtemeters van beide routes. De route van 11 kilometer heeft 155 hoogtemeters en de route van 25 kilometer heeft 350 hoogtemeters. Het natuurgebied is heel divers met bossen, heide, beklimmingen en afdalingen. Deze editie bevat geen asfalt en is een leuke sportieve uitdaging in de achtertuin van de Lemeler Esch! Aanmelden voor de Trailrun.

Overnachtingsmogelijkheden bij De Lemeleresch

De Lemeler Esch is een bijzondere natuurcamping, waar je buiten het kampeerseizoen nog steeds prima kan vertoeven in één van onze bijzondere accommodaties. Onze luxe bungalows en duurzame Trek-ins zijn het hele jaar boekbaar. De bungalows liggen aan de rand van het bos en vanaf hier kun je direct de Lemelerberg opwandelen. De Trek-ins zijn gelegen op het achterste veld van de camping en de grote ramen van deze unieke huisjes geven het gevoel van vrijheid, rust en ruimte in de natuur.  Op 800 meter van de camping hebben wij ook een aantal luxe bosvilla’s staan midden in het natuurgebied Archem. Deze accommodaties zijn dichtbij rivier de regge en midden in de natuur. Je kunt gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Op de camping is ook ons Boscafé. Een heerlijke plek om even bij te komen en lekker bij de kachel te zitten met een kop koffie en een huisgemaakt stukje taart.

Praktische informatie

Datum: 2 februari 2020
Starttijd 11 Km en 25 Km: 11.00 uur
Startlocatie: Natuurcamping ‘De Lemeler Esch’, Lemelerweg 16, 8148 PC, Lemele
Inschrijfgeld: € 17,50, maar we nodigen je van harte uit om een (kleine) extra donatie te doen, om op die manier onze goede doelen extra te steunen!
Voorinschrijven: Kan t/m 31 januari 2020 (22:00u), of totdat het maximale aantal deelnemers van 350 is bereikt.
Meer informatie over de trailrun is te vinden op: www.teamsukerbiet.nl

Hoe kun je onze Trailrun actie boeken?

Voor de deelnemers hebben wij een leuke korting op onze accommodaties én een gratis late check out op zondag zodat je nog even kunt bijkomen na de tocht.

Gebruik tijdens het boeken de couponcode Trailrun2020 en ontvang een korting op je accommodatie tijdens het weekend van 31-01 tot 02-02.

 

Klik op de knop hieronder om de mogelijkheden te bekijken.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×