Paasarrangement

Pasen in de natuur

Kom genieten van een heerlijk paasweekend in Overijssel! De paasvakantie staat al weer bijna voor de deur. Vier Pasen met de hele familie of lekker met z’n tweetjes. Kies voor een kampeerplek of een vakantiehuisje met Pasen. Voor zowel kinderen als volwassenen is het prima vertoeven bij de Lemeler Esch. Voor de kinderen zijn er in het paasweekend leuke (natuur)activiteiten; eieren zoeken, knutselen en een paasspeurtocht. U kunt ook de omgeving ontdekken met de fiets of kies voor één van de vele wandelroutes die starten vanaf de camping. En vergeet niet een paasvuur te bezoeken op 1e paasdag!

 

 

Kamperen

Wat is er nou leuker dan tijdens het paasweekend kamperen? Kies voor één van onze paasarrangementen met aankomst op 10 april en u kunt 13 april tot het einde van de dag op de camping staan! U krijgt ook 2 gratis wifikaartjes per kampeerplek. De kampeerplaatsen hebben een afmeting van 100 tot 150 m2. Wanneer u niet veel nodig heeft, kunt u kiezen voor een basisplaats of basisplaats XL. Met een comfortplaats heeft u wat meer comfort door een watertappunt en een tv aansluiting en ook hier kunt u kiezen voor een XL plaats. Deze zijn gelegen op het achterste veld en zijn wat groter met een ruimer uitzicht. We hebben ook comfortplaatsen met privé sanitair op zowel een knus kampeerveld als op het achtstere veld. Op zoek naar wat meer rust en schaduw? Kies dan een bosplaats aan de bosrand onder de bomen. Kampeert u met een tent of vouwwagen, dan is het tentenveld een leuke tip. Dit veld is alleen voor tenten en vouwwagen en hier zijn diverse speelgelegenheden aanwezig.

Ontdek de omgeving

Gelegen in het prachtige Vechtdal is er van alles te ontdekken in de omgeving. Door onze bijzondere ligging aan de Lemelerberg kunt u direct de berg op en genieten van mooie vergezichten. Maar een mooie wandeling door Archem en langs de Regge en de Vecht is ook zeker een aanrader. Er zijn ook tal van fietsroutes en leuke streekwinkels te vinden in de omgeving. Huur een fiets en ga van dorpje naar dorpje of kies voor één van de vele wandelroutes die voor u klaar liggen bij de receptie. Een leuke tip voor wanneer u op pad gaat met de kinderen is de Reggesafari of koesafari. Naast al deze natuur is er ook volop kunst en cultuur te vinden. Bezoek één van de Hanzesteden of kies voor een bezoek aan landgoed Eerde. Meer informatie vindt u hier.

Weekend weg met Pasen

Wist u dat u bij ons naast kamperen ook een accommodatie kan huren op de camping? Aan de rand van het bos vindt u onze comfortabele bungalows. Een fijne plek tussen de bomen en wanneer u de bungalow uitstapt loopt u zo de Lemelerberg op. Wanneer u graag centraal gelegen op de camping wil staan dan is de cocosweet, het trekkershuisje of onze safaritenten een goede keuze. Deze accommodaties zijn gelegen op diverse kampeervelden tussen de kampeerders en met diverse speelmogelijkheden in de buurt. We hebben daarnaast ook nog een trek-in, boshuisje en een boslodge. Wanneer u een accommodatie boekt ontvangt u hierbij 2 gratis wifi kaartjes.

 

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×