Paasarrangement

Pasen in de natuur

Kom genieten van een heerlijk paasweekend in Overijssel! Vier Pasen met de hele familie of lekker met z’n tweetjes. Kies voor een kampeerplek of een vakantiehuisje met Pasen. Voor zowel kinderen als volwassenen is het prima vertoeven bij de Lemeler Esch. Voor de kinderen zijn er het paasweekend volop activiteiten; eieren zoeken, knutselen en een paasspeurtocht. U kunt ook de omgeving ontdekken met de fiets of kies voor één van de vele wandelroutes die starten vanaf de camping. En vergeet niet een paasvuur te bezoeken op 1e paasdag!

 

 

Kamperen

Wat is er nou leuker dan tijdens het paasweekend kamperen? Kies voor één van onze paasarrangementen met aankomst  op 10 april en u kunt 13 april tot het einde van de dag op de camping staan! De kampeerplaatsen hebben een afmeting van 100 tot 150 m2. Wanneer u niet veel nodig heeft, kunt u kiezen voor een basisplaats of basisplaats XL, Met een comfortplaats heeft u wat meer comfort door een watertappunt en een tv aansluiting en hier kunt u ook kiezen voor een XL plaats. Deze zijn gelegen op het achterste veld en zijn wat groter met een ruimer uitzicht. U kunt hierbij ook nog kiezen voor  een comfortplaats met privésanitair. Op zoek naar wat meer rust en schaduw? Kies een bosplaats aan de bosrand onder de bomen.

Huren op de camping

Wist u dat u bij ons ook een  accommodatie kan huren op de camping? Wilt u graag wat meer privacy dan raden wij u de Bosvilla aan. Deze villa’s zijn gelegen op 800 meter van de camping en u kunt gebruik maken van alle voorzieningen op de camping. U kunt ook kiezen voor een luxe bungalow, een trekkershuisje, trek-in, een boslodge of één van onze safaritentent.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×