Paasarrangement

Pasen in de natuur

Kom genieten van een heerlijk paasweekend in Overijssel! Vier Pasen met de hele familie of lekker met z’n tweetjes.
Voor zowel kinderen als volwassenen is het prima vertoeven bij de Lemeler Esch. Voor de kinderen zijn er het paasweekend volop activiteiten; eieren zoeken, knutselen en een paasspeurtocht. U kunt ook de omgeving ontdekken met de fiets of kies voor één van de vele wandelroutes die starten vanaf de camping. En vergeet niet een paasvuur te bezoeken op 1e paasdag!

 

 

Kamperen

Wat is er nou leuker dan tijdens het paasweekend kamperen? Kies voor één van onze paasarrangementen met aankomst  op 19 april en u kunt 22 april tot het einde van de dag op de camping staan. De kampeerplaatsen hebben een afmeting van 100 tot 150 m2. Wanneer u niet veel nodig heeft, kunt u kiezen voor een basisplaats. Met een comfortplaats heeft u wat meer comfort door een watertappunt en een tv aansluiting en u kunt hierbij ook nog kiezen voor privésanitair.

U kunt als u gebruik maakt van onze Paasarrangement aan het einde van de dag vertrekken.

Paasweekend (19-04-2019 tot 22-04-2019)
Basisplaats€72,50
Comfortplaats€79,50
Comfortplaats privésanitair€104

Deze prijzen zijn op basis van 2 personen, inclusief toeristenbelasting.

Huren op de camping

Wist u dat u bij ons ook een accommodatie kan huren op de camping? Wilt u graag wat meer privacy dan raden wij u de Bosvilla aan. Deze villa’s zijn gelegen op 800 meter van de camping en u kunt gebruik maken van alle voorzieningen op de camping. U kunt ook kiezen voor een luxe bungalow, een trekkershuisje, trek-in, een boslodge of één van onze safaritentent.

Paasbrunch

Wij organiseren dit jaar weer een paasbrunch op 1e Paasdag in het Boscafé. Zowel campinggasten als gasten die niet op de camping staan zijn van harte welkom! De kosten voor deze uitgebreide brunch zijn 27,95 per volwassene en 16,95 voor kinderen tot 12 jaar. Voor deze paasbrunch moet u wel reserveren in verband met de beschikbaarheid. Dit kan via info@lemeleresch.nl

Zoek en boek

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×