Sportief

In beweging

We willen allemaal graag zolang mogelijk gezond blijven. Lekker blijven bewegen op vakantie zorgt voor ontspanning en geeft weer extra energie. Zo kunt u zichzelf weer helemaal opladen. Graag geven wij u verschillende sportieve tips.

De leukste sportieve activiteiten in de omgeving

 

Mountainbiken
Direct vanaf de camping start een uitdagende mountainbikeroute over de Lemelerberg van 13 kilometer. Het is mogelijk om een mountainbike te huren op de camping.

Paardrijden
Naast de mountainbike route is er ook nog een ruiterpad dat direct achter de camping over de berg loopt. Er zijn verschillende maneges in de omgeving.

Wandelen en fietsen
Voor de mooiste wandel- en fietsroutes direct vanaf de camping kunt u bij de receptie terecht. Eigenaresse Wilma heeft de leukste knooppuntroutes uitgezet.

Vissen
De visliefhebber vindt op 1 kilometer afstand van de camping de mooiste visstekjes langs rivier De Regge. Er zwemmen minstens 22 soorten grotere vissen in de rivier. U heeft wel een visvergunning nodig.

Klimmen en klauteren
Kinderen vanaf 7 jaar die graag klimmen en klauteren kunnen bij Outdoor Ommen terecht. Dit is op ongeveer 2 kilometer van de camping gelegen.

Pitch en Putt Lemele
Een leuk sportief uitje voor de hele familie. Maak kennis met de golfsport via een leuk kleinschalig golfspel.  Iedereen kan het spel spelen. Een GVB heeft u niet nodig.

Sportief op de camping
Op de camping faciliteren wij u ook graag om lekker in beweging te blijven. Wij bieden gratis fiets- en wandelroutes aan via de receptie, we organiseren in het voor- en naseizoen regelmatig een beweeguurtje. In het hoogseizoen is er de bootcamp voor jong en oud en worden er yogalessen gegeven voor ieder niveau.

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×