In de top 4 beste natuurcampings van Europa!

HOERA! We behoren tot de ANWB top 4 mooiste natuurcampings van Europa van 2017 en we zijn nummer 1 van Nederland! Ondanks dat het alweer eventjes geleden is dat wij de titel ontvangen hebben zijn we erg trots.

Op woensdag 11 januari 2017, is tijdens de Vakantiebeurs de bekendmaking geweest en mogen wij ons nummer 1 Mooiste Natuurcamping van Nederland 2017 noemen.  Deze titel is een hele mooie bekroning op ons 35-jarig bestaan!

De Lemeler Esch is een bijzondere natuurcamping waar de gast nog echt het kamperen van vroeger beleeft, maar wel met wat extra comfort. Er is een speciaal tenten- en vouwwagenveld met ruime plaatsen. Vanaf de kampeerplaats staat de gast met een paar passen midden op de Archemer- en Lemelerberg; een prachtig natuurgebied. Groen ondernemen is voor Tinus en Wilma, eigenaren, vanzelfsprekend. Dit is terug te zien in de manier van duurzaam ondernemen, de inrichting van het terrein, de keuzes die gemaakt worden in harmonie met de natuur, de leuke natuuractiviteiten die georganiseerd worden en nog veel meer! Op een wijze die er niet te dik bovenop ligt krijgen de gasten meer kennis van de natuur. Met de juist aanpak kun je en de natuur optimaal beschermen en tegelijkertijd de natuurliefhebber laten genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!