Start van het nieuwe seizoen 2019

Volop ontwikkelingen

Wij hebben een super mooie zomer gehad en een fantastisch kampeerseizoen. Het afgelopen half jaar is gebruikt om weer even op te laden en om met hernieuwde energie weer aan de slag te gaan. Zo zijn er gesprekken geweest over mogelijkheden van een voedselbos op de camping, heeft het zwembad een opfrisbeurt gekregen en is er een eigen moestuin aangelegd.

Zwembad

Het zwembad heeft  een nieuw jasje gekregen en is bijna klaar voor gebruik! Vanaf 26 april kan er weer gezwommen worden. Ons zwembad is om af te koelen en geschikt voor rustig waterplezier. Grote zwembanden en opblaasbare ballen en speelelementen passen daar niet bij. Daarom is ook besloten om de glijbanen weg te halen om zo te zorgen voor een rustigere manier van spelen in het zwembad. Zo kunnen zowel de kinderen als de senioren zich prima vermaken bij ons mooie zwembad.

Voedselbos

We kijken naar mogelijkheden op en om ons terrein om een voedselbos aan te leggen. Dat kan ook heel goed in een bestaand bos. Wij willen graag gasten verbinden met de natuur op en om De Lemeler Esch en het zou mooi zijn wanneer daardoor meer bewustzijn en aandacht voor natuur in eigen leefomgeving ontstaan. Het voedselbos is er op dit moment nog niet, maar wij hebben al weer een eerste stap gezet. De vader van Wilma zocht nog een mooie bezigheid en dat hebben we gecombineerd met het aanleggen van een eigen moestuin. Deze moestuin is aangelegd op het veld achter de receptie en we hopen dat de biologische  aardappels, boontjes, wortels, peultjes en nog veel meer groenten gebruikt kunnen worden in het Boscafé.

Wij hebben sinds vorig jaar ook een heus ‘snoepmuurtje’. Naast het zwembad staan allerlei plantjes waar de lekkerste bramen, vlierbessen en frambozen groeien. Iedereen mag hier  van snoepen.

Natuurlijke afrastering

Om te zorgen voor een natuurlijke scheiding tussen verschillende plekken en velden hebben we al het snoeihout hergebruikt.  Johann en Bram hebben daar flink aan gewerkt.De bedrading kon dus verdwijnen en de takken dienen nu om uw privacy te beschermen .

Fietsverhuur

Onze huurfietsen  stonden voorheen bij de recreatieruimte, maar zullen vanaf dit seizoen te vinden zijn bij de receptie.

Hanneke 25 jaar in dienst

Hanneke , u kent haar vast wel van de receptie , is al 25 jaar actief op De Lemeler Esch. Dat hebben we gezellig met ons team en haar gezin gevierd. U treft haar 2 tot 3 dagen per week op de receptie, is onze spin in het automatiserings web, maar ook EHBO-er, BHV-er, Gastvrouw van het Landschap en begeleider van stagiaires. Kortom een veelzijdige medewerker waar we blij mee zijn.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×