Op ontdekkingstocht met Wijze Wieger

Spelenderwijs leren over de natuur

Iedere schoolvakantie is er dagelijks een recreatieprogramma voor kinderen t/m 11 jaar met allerlei bijzondere activiteiten. Lekker actief bezig zijn en spelenderwijs leren over de natuur. Zo kunnen de kinderen tijdens het Groen Doen Paviljoen hun fantasie de vrije loop laten en een kunstwerk  bouwen met natuurlijk materialen in een grote boom, hun eigen knapzak knutselen of meedoen aan kinderyoga.  Nieuwsgierig? Kijk hier voor een voorbeeld programma.  Ook in de meivakantie, tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de Herfstvakantie. We plaatsen de programma’s hier een week voor de tijd.
Dit jaar is er ook speciale aandacht voor activiteiten voor oudere kinderen en ze mogen natuurlijk ook helpen bij de kinderactiviteiten!

Hallo jongens en meisje! Ik ben Wijze Wieger en wat fijn dat je vakantie viert op De Lemeler Esch. Ik ben gek op de natuur en nog heel veel meer. Jij ook? Ik hoop je te zien bij de activiteiten. Hier kun je alvast een voorbeeld recreatieprogramma bekijken. Hopelijk tot snel!Lemeleresch-WijzeWieger-kindvriendelijke-camping

Buitenlevendag
In de zomervakantie is er om de drie dagen een Buitenlevendag bij De Lemeler Esch. Dit is een prachtige dag om er lekker op uit met het gezin zonder rekening te houden met de tijden van het recreatieprogramma. Wij helpen graag met tips voor leuke activiteiten.

Een greep uit de mogelijkheden: 

  • Op Koesafari bij de Vechtdalhoeve
  • Dagje Avonturenpark Hellendoorn
  • Memory Oorlogs en Vredesmuseum Nijverdal
  • Natuurdiorama op de Holterberg
  • GPS tocht schatzoeken
  • Gratis Fietsfotopuzzeltocht
  • Bouwen met bamboestokken
    en nog veel meer…

Maaike – Ravotten vertelt

Op avontuur gaan in de natuur en lekker ravotten met takken, water en zand is voor kinderen het allerleukst!

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×