Lustrum ‘Yoga op de camping’

Alweer 5 jaar yoga op de camping

Yoga op de camping is misschien wel actueler dan ooit. Waar we 5 jaar geleden nog aan een avontuur begonnen, heeft de behoefte aan aandacht voor jezelf en de waarde van de natuur zich in deze coronatijd nog meer bewezen. Hoe mooi is het dan dat we nu een lustrum vieren en behalve 2 weken Yogacamp nu ook de hele zomer door wekelijks lessen aanbieden.

In de zomer van 2016 vond de 1e editie plaats van Yoga op de camping’ en dit jaar wordt het alweer voor de 5e keer georganiseerd bij De Lemeler Esch. De natuurcamping is gelegen in het natuurrijke Vechtdal Overijssel, in het oosten van het land en met de ligging aan de voet van de Lemelerberg. Daar waar “ Alle tijd “ het motto van de regio is, is het een bijzondere plek om yoga te beoefenen voor zowel jong als oud.

Samen met Irene Vos van Yoga Ommen wordt tijdens de zomerperiode wekelijks yogales gegeven op de camping. De yogalessen zijn voor alle niveaus, zowel voor beginners als echte yogi’s. Ook voor de jonge campinggasten is er wekelijks een kinderyoga les. Het is zo leuk om kinderen op een speelse manier hun eigen lijf en bewegingen te laten ontdekken.

Naast de losse yogalessen vindt van 25 juli tot 8 augustus ‘Yogacamp’ plaats. Tijdens deze 2 weken worden er iedere ochtend en vier avonden in de week gevarieerde yogalessen gegeven door Irene Vos en haar vaste docenten. Holy Basil verzorgd vanuit zijn vegetarische Foodtruck deze twee weken ontbijt en diner. Via Yoga Ommen kan er een verzorgd yoga arrangement geboekt worden. Het is ook mogelijk om losse lessen te volgen, zowel voor campinggasten als bezoekers

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×