Kerstvakantie

Huisje huren in de kerstvakantie

Kom genieten van de kerstvakantie bij De Lemeler Esch. Tijdens de kerstvakantie zijn er Winter Doe Dagen op de camping en liggen er wandelroutes klaar om er heerlijk met elkaar op uit te gaan. Het Boscafé is volop in de kerstsfeer en de open haard staat aan om lekker op te warmen. Tijdens de kerstvakantie zijn er ook allerlei activiteiten in de omgeving. Lees hieronder meer.

 • Vakantiehuis met kerst
 • Winteractiviteiten voor de kinderen
 • Midden in de natuur
Bekijk onze huisjes

Activiteiten in de kerstvakantie 

Tijdens de kerstvakantie zijn er allerlei activiteiten in het Overijssel

 • Winter Doe Dagen in het Boscafé
  Tijdens de kerstvakantie zijn er voor de kinderen allerlei winteractiviteiten te doen in en rondom het boscafé. Van knutselen tot marshmallows roosteren.
 • Lichtjesroute in Zwolle
  Van 9 december tot 5 januari is Zwolle versiert met de mooiste kerstverlichting. Met een leuke wandelroute komt u langs alle lichtbeelden in de stad. De wandelroute kunt u vanaf 27 november gratis afhalen bij Waanders in de Broeren, het Zwolse Balletjeshuis/Tourist Info en Schouwburg Odeon.
 • Levende kerstwandeltocht
  Op 2e kerstdag vindt de levende kerstwandeltocht plaats in de bossen van Vilsteren. Een verhalenverteller neemt je mee in het kerstverhaal.  Het is een erg populaire wandeltocht en de kaarten zijn vaak snel uitverkocht. De voorverkoop is zaterdag 14 december 2019 van 13:30 tot 14:30 uur bij de boerenmarkt in Vilsteren.
 • Kerst in Zwolle
  Zwolle heeft tijdens de kerstperiodes allerlei activiteiten georganiseerd; kerstmarkten, een ijsbeeldenfestival, een midwinter spooktocht en nog veel meer! Kijk voor meer informatie op: www.kerstinzwolle.nl 
 • Op zoek naar Bosuilen op de Sallandse Heuvelrug
  Op 28 december kunt u met de boswachter op pad door de donkere bossen en en leert u meer over de bosuilen die voorkomen op de Sallandse heuvelrug. Meer informatie
 • Kerst op kinderboerderij Ommen
  Op 2e kerstdag is de kinderboerderij in Ommen geopend van 14:00- 17:00.

Vakantiehuis met kerst

Wilt u graag met de familie een paar dagen weg tijdens de kerstvakantie? U kunt bij ons verblijven in verschillende huisjes.

De Luxe Bungalow: aan de bosrand gelegen en vanuit hier staat u binnen een paar passen echt midden op de heide! We hebben een 4-persoons en een 6-persoons bungalow. Doordat de bungalows dicht bij elkaar liggen zijn ze ook geschikt om gezamenlijk te reserveren met de familie.

De Trek-In: op een mooi ruim veld gelegen met vrij uitzicht. Deze duurzame trekkershut heeft grote ramen en door de ligging ervaart u veel rust en ruimte

De Bosvilla: gelegen midden in het natuurgebied Archem. Op 800 meter afstand van de camping in het bos. De Bosvilla is geschikt voor 5 personen. Er zijn verder inde directe omgeving geen voorzieningen aanwezig, maar u kunt gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Het huis geeft u volop ruimte en privacy.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×