Kerstvakantie

Vakantie met kerst

Wil je graag een paar dagen weg in de kerstvakantie?  Kies dan voor een verblijf bij De Lemeler Esch!

Geniet samen met familie van Kerstmis en oud en nieuw in de natuur in één van onze bijzondere huisjes. Tijdens de kerstvakantie liggen de leukste wandelroutes voor je klaar en ook aan de kinderen is gedacht, zoals bijvoorbeeld met een leuk Doe Boekje.

Het Boscafé is tijdens de kerstvakantie alle dagen geopend m.u.v eerste en tweede kerstdag.

  • Huisjes direct in de natuur aan de voet van de Lemelerberg
  • Leuke winteractiviteiten voor de kinderen
  • Huisje met houtgestookte hottub beschikbaar
Bekijk direct onze huisjes

Huisje met Kerst

De kerstvakantie is een periode die vaak in het teken staat van samen zijn met elkaar, eropuit gaan in de natuur en na die tijd in je vakantiehuisje lekker binnen opwarmen, spelletjes spelen en natuurlijk lekker eten. Bij de Lemeler Esch is dit allemaal aanwezig! Het Boscafé is in kerstsfeer en een fijne plek om bij te komen van een wandeling over berg. Kies voor een bourgondische lunch, warme chocolademelk met slagroom of proef onze huisgemaakte taarten. Er zijn aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

Ontdek ons Boscafé

Huisje huren kerst en oud & nieuw

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende huisjes. De luxe bungalows zijn gelegen aan de rand van het bos en vanuit je huisje ben je binnen een paar passen op de heide of midden in het bos. Er is zowel een bungalow voor 4 personen als een bungalow voor 6 personen. Je kunt ook kiezen voor een 6-persoons bungalow met houtgestookte hottub. Na een wandeling in het bos even heerlijk ontspannen. Wat wil je nog meer?

Op het achterste veld van onze natuurcamping staat de Trek-in. De Trek-In is gebouwd van gerecycled en duurzaam materiaal. De grote ramen geven het gevoel van rust, ruimte en de vrijheid van de natuur! Misschien zie je in de ochtend nog wel reeën voorbij rennen. Eén van onze Trek-ins heeft een hotcub. Deze is houtgestookt en geschikt voor twee personen.

Op ongeveer 800 meter van de camping liggen onze Bosvilla’s midden in het natuurgebied Archem. De huisjes hebben een knusse woonkamer met een grote open keuken en vanuit hier stap je zo de door bomen omgeven tuin in. Een fijne plek om samen met de familie te genieten van de kerstdagen en te beleven wat natuur kan doen.

Ontbijt

Deze kerstvakantie is het mogelijk om ’s ochtends te genieten van een vers ontbijtje. Laat jezelf in de watten leggen en geniet ’s ochtends van versgebakken, knapperige broodjes, kakelverse eitjes en allerhande anders lekkers! Na je boeking nemen we contact met je op en kun je aangeven of je hiervan gebruik wilt maken.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×