Kerstvakantie

Huisje huren in de kerstvakantie

Kom genieten van de kerstvakantie bij De Lemeler Esch. Tijdens de kerstvakantie zijn er Winter Doe Dagen in het Boscafé en liggen er wandelroutes klaar om er heerlijk op uit te gaan. Het Boscafé is volop in de kerstsfeer en de open haard staat aan om lekker op te warmen. Tijdens de kerstvakantie zijn er ook allerlei activiteiten in de omgeving.

  • Vakantiehuis met kerst
  • Winteractiviteiten voor de kinderen
  • Midden in de natuur
Bekijk onze huisjes

Vakantiehuis met kerst

Wilt u graag met de familie een paar dagen weg tijdens de kerstvakantie? U kunt bij ons verblijven in verschillende huisjes.

De Luxe Bungalow: aan de bosrand gelegen en vanuit hier staat u binnen een paar passen echt midden op de heide! We hebben een 4-persoons en een 6-persoons bungalow. Doordat de bungalows dicht bij elkaar liggen zijn ze ook geschikt om gezamenlijk te reserveren met de familie.

De Trek-In: op een mooi ruim veld gelegen met vrij uitzicht. Deze duurzame trekkershut heeft grote ramen en door de ligging ervaart u veel rust en ruimte

De Bosvilla: gelegen midden in het natuurgebied Archem. Op 800 meter afstand van de camping in het bos. De Bosvilla is geschikt voor 5 personen. Er zijn verder inde directe omgeving geen voorzieningen aanwezig, maar u kunt gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Het huis geeft u volop ruimte en privacy.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×