Kerstvakantie

Huisje huren in de kerstvakantie

Kom genieten van de kerstvakantie bij De Lemeler Esch. Tijdens de kerstvakantie zijn er allerlei winteractiviteiten voor de kinderen en er liggen wandelroutes klaar om er heerlijk met elkaar op uit te gaan. Het Boscafé is volop in de kerstsfeer en de open haard staat aan om lekker op te warmen . Kies voor een verblijf in één van onze accommodaties en vier kerst en/of oud & nieuw midden in de natuur.

  • Vakantiehuis met kerst
  • Winteractiviteiten voor de kinderen
  • Midden in de natuur
Bekijk onze huisjes

Vakantiehuis met kerst

Wilt u graag met de familie een paar dagen weg tijdens de kerstvakantie? U kunt bij ons verblijven in verschillende huisjes.

De Luxe Bungalow is aan de bosrand gelegen en vanuit hier bent u zo in het bos! We hebben een 4 persoons en een 6 persoons bungalow. Doordat de bungalows dicht bij elkaar zijn gelegen is het ideaal voor families.

Onze Trek-Ins zijn op het achsterste veld gelegen. Deze duurzame trekkershut heeft grote ramen en door de ligging ervaart u veel rust en ruimte

De Bosvilla’s zijn gelegen midden in het natuurgebied Archem. Deze huizen zijn geschikt voor 5 personen en liggen een stukje van de camping af. Hier zijn verder geen voorzieningen aanwezig, maar u kunt gebruik maken van de voorziening op de camping. Hier heeft u volop ruimte en privacy.

Activiteiten in de kerstvakantie 

Tijdens de kerstvakantie zijn er allerlei activiteiten in het Vechtdal.

  • Levende kerstwandeltocht: Op 2e kerstdag vindt de levende kerstwandeltocht plaats in de bossen van Vilsteren. Een verhalenverteller neemt je mee in het kerstverhaal.  Het is een erg populaire wandeltocht en de kaarten zijn vaak snel uitverkocht. De voorverkoop is zaterdag 14 december 2019 van 13:30 tot 14:30 uur bij de boerenmarkt in Vilsteren.
  • Winter Doe Dagen in het Boscafé: Tijdens de kerstvakantie zijn er voor de kinderen allerlei winteractiviteiten te doen in en rondom het boscafé. Van knutselen tot marshmellows roosteren.
  • Kerst op kinderboerderij Ommen. op  2e kerstdag is de kinderboerderij in Ommen geopend van 14:00- 17:00.

Zoek en boek

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×