Kerst en Oud& Nieuw

Huisje huren in de kerstvakantie

Kom genieten van de kerstvakantie bij De Lemeler Esch. Iedere dag kun je kiezen voor een andere wandelroute en struinen door het bos en je laten verrassen door de stilte en uitzichten op de top van de Lemelerberg.

Het Boscafé To Go is van donderdag t/m maandag geopend ( uitgezonderd 1e, 2e kerstdag en oudjaarsdag & nieuwjaarsdag). Een kopje koffie met huisgemaakte taart/ cake voor onderweg of neem een soep to go of één van onze verse broodjes mee naar je huisje. Kom Kerst of Oud & Nieuws vieren in één van onze accommodaties en geniet van even tijd met het gezin!

  • Vakantiehuis met kerst
  • Winteractiviteiten voor de kinderen
  • Midden in de natuur
Bekijk onze huisjes

Vakantiehuis met kerst of Oud & Nieuw

Wilt u graag met de familie een paar dagen weg tijdens de kerstvakantie? U kunt bij ons verblijven in verschillende huisjes. De omgeving is perfect om even op te laden en frisse buitenlucht op te snuiven.

De Luxe Bungalow: aan de bosrand gelegen en vanuit hier staat u binnen een paar passen echt midden op de heide! We hebben een 4-persoons en een 6-persoons bungalow. Doordat de bungalows dicht bij elkaar liggen zijn ze ook geschikt om gezamenlijk te reserveren met de familie.

De Trek-In: op een mooi ruim veld gelegen met vrij uitzicht. Deze duurzame trekkershut heeft grote ramen en door de ligging ervaart u veel rust en ruimte. Vanuit het huisje kun je in stilte genieten van prachtige zonsondergangen.

De Bosvilla: gelegen midden in het natuurgebied Archem. Op 800 meter afstand van de camping in het bos. De Bosvilla is geschikt voor 5 personen. Er zijn verder inde directe omgeving geen voorzieningen aanwezig, maar u kunt gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Het huis geeft u volop ruimte en privacy.

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×