Herstvakantie aanbiedingen

Beleef de herfst vanuit één van onze huisjes

Een plek waar je beleven kan wat natuur kan doen. Dat gevoel krijg je wanneer je uit één van onze huisjes stapt. Omgeven door de natuur en rust en de uitgestrekte heide zorgt ervoor dat je opgeladen naar huis gaat na een verblijf aan de voet van de Lemelerberg.

Er zijn nog verschillende overnachtingsmogelijkheden deze herfst(vakantie). Geniet van buiten zijn met het gezin of schuif aan bij de open haard in het Boscafé voor een huisgemaakt gebakje.

 

 

 

 

Bekijk onze overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingmogelijkheden deze herfstvakantie

De Bosvilla

De bosvilla, heerlijk rustig gelegen op 800 meter van de camping in een bosrijke omgeving. Door de ruime woonkamer met open keuken, opgemaakte bedden bij aankomst, twee badkamers waarvan één van een bad én een eigen tuin met terras kunt u helemaal tot rust komen. Bekijk hier de beschikbaarheid en meer informatie over de onze bosvilla’s.

De Boslodge

De Boslodge is een luxe alternatief voor kamperen. De Boslodge met tentzeilen dak is geschikt voor 4 personen. Er is een aardgas kachel aanwezig. Bekijk hier de beschikbaarheid van de boslodge.

De chalet
De chalet is geschikt voor 6 personen en is gelegen op een kampeerveld. Dichtbij is het speelbos voor de kinderen. Er is nog beschikbaarheid voor het laatste weekend van de vakantie. Bekijk hier de beschikbaarheid en meer informatie over de Chalet.

 

Bij een verblijf deze Herfstvakantie ontvangen de kinderen tot 12 jaar bij aankomst een Herfst Doe Boekje. Op eigen gelegenheid kunnen de kinderen de omgeving ontdekken en de herfst van buiten mee naar binnen nemen. Het Boscafé is ook iedere dag geopend vanaf 10 uur. De keuze is reuze. Huisgemaakte taarten, warme chocomelk en herfstkoffie, pannenkoeken en belegde broodjes in de serre bij de open haard of dicht bij de knutseltafel. Iedereen is van harte welkom!

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×