Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Wilma vertelt...

Het is alweer februari en voor veel mensen zijn de goede voornemens al weer in een vergeethoekje geraakt. Die van ons beginnen altijd al ergens in de zomer van afgelopen jaar en krijgen dan in de herfst wat meer vorm, zodat we ze nu kunnen uitvoeren. Maar u kent dat vast wel, het blijft nog wel eens bij voornemens of gaan we er echt wat waarmaken ?

Zoals dat scheiden van plastic op de camping. Het staat al jaren op ons lijstje om dat structureel goed te regelen. Helaas zijn de afvalverwerkers nog niet zover dat wij dat verantwoord kunnen laten afvoeren. Wij vragen ons af waar ze op wachten. Tot die tijd blijven we het maar op onze eigen, creatieve manier doen.

Laadpalen voor elektrische auto’s vinden we een must voor De Lemeler Esch en ook voor de vele dagbezoekers die graag komen wandelen op de Archemerberg. Het  is nog spannend of het ons dit jaar lukt  op onze parkeerplaats aansluitingen te realiseren. We zijn nog steeds in overleg met leveranciers.

 

 

Door de zachte winter hebben we nog tot in december bomen en struiken kunnen planten. Ons goede voornemen is dat alles wat we doen op ons terrein een bijdrage moet leveren aan de biodiversiteit, de 114 aandachtsoorten van de provincie Overijssel moeten versterken en dan ook nog het liefst eetbaar moeten zijn. Met ruim 25 fruitbomen en ca 200 stuk jong plantgoed krijgt dit goede voornemen een vruchtbaar resultaat.

De biomeiler is zo’n leuk succes gebleken dat we voordat we het zwembad weer gaan vullen een nieuwe gemaakt willen hebben. Ook deze zal dan vast weer zo’n 2 seizoenen duurzame warmte aan ons zwembad geven.

Nog meer goede voornemens

  • Vernieuwing vlindertuintjes
  • Vernieuwen van de recreatieruimte
  • Hoe gaan we verder met het maaien van gras op de camping?
  • Komt er nieuw sanitair op het achterste veld?

Maar ook ons team meer en beter betrekken bij ideeën, keuzes en beslissingen. Wij merken dat dit veel energie oplevert en nog meer enthousiasme om het u naar de zin te maken.

Voor ons persoonlijk is het goede voornemen om wat meer rust en tijd te nemen voor onszelf, maar ook tijd te nemen om ons te laten inspireren. Dat voedt ons om deze prachtige plek nog meer bijzonder te maken.

 

 Wilma, Eigenaresse

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×