Coronavirus maatregelen

Laatste informatie omtrent het Coronavirus

UPDATE 26 maart 2020 17:15 uur

Beste gasten, hopelijk zijn u en uw naasten allemaal nog gezond. Diegene die  op welke wijze dan ook getroffen zijn door het virus wensen wij veel sterkte.

De nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus zijn ingrijpend. De volks- gezondheid heeft eerste prioriteit.
Wij hebben deze week samen met gemeenten en de veiligheidsregio gekeken welke consequenties we moeten verbinden aan de nieuwe maatregelen in relatie tot de geplande opening van de Natuurcamping De Lemeler Esch.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd. We doen er alles aan om onze medewerkers en gasten een veilige omgeving te bieden.

Vanwege het Coronavirus hebben we besloten dat de camping, met uitzondering van kampeerplaatsen met privé sanitair en accommodaties met eigen sanitair, tot en met 22 april 2020 gesloten blijft. Ook accommodaties zonder sanitair blijven tot en met 22 april gesloten. Voor alle kampeerplaatsen zonder eigen sanitair wordt de openstelling uitgesteld naar 23 april 2020.

De overheid stuurt aan op het voorkomen dat veel mensen bij elkaar in de buurt verblijven om de kans op overdracht van het virus te verkleinen. Wij voorzien dat bij openstelling onze sanitair gebouwen kritische verblijfpunten zijn. De strikte maatregelen met betrekking tot hygiëne in het sanitair kunnen wij met de grote hoeveelheid mensen die bij ons kunnen komen kamperen, in de huidige situatie niet 100% garanderen. Dus voor uw veiligheid, die van uw medekampeerders en onze collega’s zullen we alleen de mogelijkheid bieden om te komen kamperen op kampeerplaatsen met eigen sanitair en te verblijven in accommodaties met eigen sanitair. 

WAT BETEKENT DIT VOOR U ?
Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen over het Coronavirus en de gevolgen er van voor uw vakantie.

ANNULEREN EN OMBOEKEN

Aankomsten van kampeerplaatsen t/m 22 april 2020;

 • U kunt de reservering kosteloos omboeken naar een plaats met privé sanitair
 • Omboeken kan ook naar een aankomst later dit jaar. Dit is mogelijk tot 21 april 2021

Aankomst kampeerplaatsen  23 april  t/m 15 mei

 • U kunt omboeken naar later in het seizoen
 • Bij annulering hanteren wij de Recron. voorwaarden

 Aankomsten kampeerplaatsen na 15 mei  2020; 

 • Op basis van de huidige informatie kunt u bij ons komen kamperen.
 • Bij annulering hanteren wij de Recronvoorwaarden

Accommodaties

 • In de accommodaties met eigen sanitair kunt u gewoon verblijven
 • Wij bieden de mogelijkheid uw reservering om te boeken naar later in het seizoen
 • Bij annulering hanteren wij de Recronvoorwaarden

Omboeken 

Bij een omboeking neemt u het bedrag van uw oorspronkelijke boeking mee als (deel)betaling voor uw nieuwe boeking. Voor uw nieuwe boeking gelden de tarieven behorende bij de nieuwe periode .

Wat wij nodig hebben bij een omboeking

Stuur een email naar  info@lemeleresch.nl met daarin het boekingsnummer en uw voorkeur voor een nieuwe datum, dan kijken wij naar de mogelijkheden en nemen we contact met u op.

Wat wij nodig hebben bij een annulering:

Stuur een email naar info@lemeleresch.nl met hierin duidelijk vermeld dat het om een annulering gaat, het boekingsnummer en uw ibannummer.

FACILITEITEN EN RECREATIE

 • De sanitair gebouwen zijn gesloten tot en met 22 april.
 • De winkel en snackbar zijn gesloten tot en met 22 april.
 • Het Boscafé is gesloten tot en met 22 april.
 • De fietsverhuur is gesloten tot en met 22 april.
 • Alle recreatie activiteiten zijn geannuleerd tot en met 22 april
 • Wij bezorgen graag bestelde broodjes en een krant bij uw verblijf.

WELKE MAATREGELEN NEEMT DE LEMELER ESCH ?

 • Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en verwachten van onze gasten dit ook na te leven.
 • Contact met onze collega’s
  Contact met de receptie willen we tot een minimum beperken. Daarom gaat de receptie op slot. Uw aankomst zullen wij met u afstemmen. Wij zijn per mail bereikbaar voor al uw vragen. Telefonisch proberen wij ook zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.
  We vragen u om de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen als u een vraag hebt voor onze collega’s op het terrein van de technische dienst of de schoonmaak. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM.
  We houden de overheidsmaatregelen in de gaten. We zullen elke dag opnieuw de situatie evalueren en de juiste maatregelen treffen. Zodra daar aanleiding toe is zullen we deze informatie aanpassen om u op de hoogte te brengen. Houd onze website en sociale media in de gaten.

Verminderd telefonisch bereikbaar

Heeft u nog vragen dan raden wij u aan contact op te nemen via info@lemeleresch.nl. Door de verschillende maatregelen kan het zijn dat we telefonisch wat minder goed bereikbaar zijn. De mail beantwoorden we zo snel mogelijk.

Wij hanteren op dit moment nog de standaard Recronvoorwaarden, zolang hier niks in wijzigt kunt u deze aanhouden. Heeft u zelf een annuleringsverzekering dan raden wij u aan met hen contact opnemen.

Voorwaarden toeristische plaatsen
Voorwaarden vakantieverblijf

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×