Coronavirus maatregelen

Laatste informatie omtrent het Coronavirus/ COVID -19

Update 14 oktober

Vanwege de aangepaste maatregelen vanuit de overheid is het Boscafé vanaf 15 oktober gesloten voorlopig gesloten. De winkel en afhaal is wel geopend. Naast onder andere broodjes en koffie met eigengemaakt lekkers bieden wij voor gasten die bij ons verblijven van donderdag t/m zaterdag ook verschillende afhaalmenu’s aan voor diner.

 

Update 30 september

Naar aanleiding van de persconferentie op maandagavond 28 september hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen om u als gast een zo fijn en veilig mogelijk verblijf te kunnen bieden.

Faciliteiten

 • Onze winkel en snack is nog steeds geopend. We vragen u de looproute te volgen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst.
 • Het Boscafé is ook iedere dag geopend. U bent van harte welkom tussen 10:00 -18:00 uur. U kunt via de serre naar binnenlopen. Wilt u even bij de ingang blijven wachten totdat één van onze medewerkers bij u komt? Ten behoeve van het bron- en contactonderzoek door de GGD, vragen wij u bij binnenkomst al enkele gegevens te noteren.
  Wij maken een reservering voor 1 huishouden of max. 4 personen, exclusief kinderen tot en met 12 jaar. Eenmaal een plekje gekozen, is dat uw vaste zitplaats en wisselt u niet meer van plek. Verder houden onze gasten nog steeds 1,5 meter afstand tot elkaar.
  Wij bieden in deze periode geen diner meer aan, maar u kunt van donderdag tot zaterdag wel kiezen uit één van onze afhaalmenu’s. Dit kunt u bestellen via onze app en afhalen in de snackbar op de door u gekozen tijd.

Update maandag 31 augustus

Vanaf maandag 31 augustus is bezoek/logees weer toegestaan op de camping onder de volgende voorwaarden:

 • Met inachtneming van de RIVM maatregelen. Om het overzicht te kunnen bewaren, mogen er maximaal 6 personen in totaal op een plek/accommodatie zijn.
 • Aanmelding bij de receptie is verplicht! U krijgt dan een bandje waardoor wij kunnen zien dat u bij ons te gast bent.

Wanneer wij merken dat het toch te druk wordt op het terrein en de 1,5 meter niet gewaarborgd wordt, kunnen wij deze versoepeling per direct terugdraaien.

Sanitairgebouwen weer open vanaf 15 juni

We hebben goed nieuws! Wij hebben gisteravond te horen gekregen dat vanaf 15 juni de sanitair gebouwen weer open mogen voor alle gasten. Op maandag 15 juni vanaf 12:00 uur gaan ze weer open. U bent van harte welkom om te komen kamperen. Bent u nog helemaal gezond en ziet u geen problemen om zich aan de  covid maatregelen te houden van het RIVM, dan ontvangen wij u graag.

Faciliteiten

 • De winkel is weer geopend. Iedere ochtend worden er verse broodjes afgebakken.
 • Het Boscafé is ook weer iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.  U bent van harte welkom voor een lekkere kop koffie, lunch of diner. Via deze link kunt u zien op welke dagen wij diner aanbieden. Wanneer u een tafel binnen wilt, dient u wel van tevoren te reserveren in verband met een maximum aantal gasten dat is toegestaan.
 • De fietsverhuur is geopend. Onze fietsverhuur is alleen voor onze campinggasten. Wilt u een fiets huren dan kunt u een dag van tevoren een aanvraag sturen naar info@lemeleresch.nl
 • Het zwembad is geopend (met tijdsloten). Via een lijst kunt u een tijdsvak reserveren waarin u kunt zwemmen. U kunt op de dag zelf reserveren vanaf 9.00 uur bij het zwembad en alleen voor die dag.
 • De camperserviceplaats kunt u gebruiken.

Actuele beschikbaarheid

Voor een nieuwe reservering voor de zomer kunt u de actuele beschikbaarheid via de website zien. Wij krijgen veel vragen of de weergegeven beschikbaarheid klopt, wij kunnen u aangeven dat deze geheel up to date is. De gebruikelijke betalingsvoorwaarden zijn van toepassing.

 

 

WELKE MAATREGELEN NEEMT DE LEMELER ESCH ?

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en verwachten dit ook van onze gasten.

 • Contact met ons team
  Contact met de receptie willen we beperken. De receptie is geopend van 9:00 tot 17:30 en zondag van 10:00 -16:00.  Uw aankomst zullen wij met u afstemmen. Tijdens het in- uitchecken bij de receptie mag er maximaal 1 persoon naar binnen. Bij de ingang kunt u uw handen desinfecteren. Volg de aangegeven looproute. Wij zijn per mail bereikbaar voor al uw vragen. Telefonisch zijn wij op dit moment soms minder goed bereikbaar omdat het vaak erg druk is. We vragen u om de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen als u een vraag hebt voor onze collega’s op het terrein van de technische dienst of de schoonmaak. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM.
 • Hygienemaatregelen
  We vragen u tijdens uw verblijf de hygiëne maatregelen in acht te nemen.
 • Bezoek mogelijk

  Bezoek is toegestaan op de camping onder de volgende voorwaarden:

  • Met inachtneming van de RIVM maatregelen. Er mogen maximaal 3 personen in totaal op een plek/accommodatie zijn.
  • Aanmelding bij de receptie is verplicht!

  We houden de overheidsmaatregelen in de gaten. We zullen elke dag opnieuw de situatie evalueren en de juiste maatregelen treffen. Zodra daar aanleiding toe is zullen we deze informatie aanpassen om u op de hoogte te brengen. Houd onze website en sociale media in de gaten.

Verminderd telefonisch bereikbaar

Heeft u nog vragen dan raden wij u aan contact op te nemen via info@lemeleresch.nl. Door de verschillende maatregelen kan het zijn dat we telefonisch wat minder goed bereikbaar zijn. De mail beantwoorden we zo snel mogelijk

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×