Coronavirus maatregelen

Laatste informatie omtrent het Coronavirus/ COVID-19

Update maandag 31 augustus

Vanaf maandag 31 augustus is bezoek/logees weer toegestaan op de camping onder de volgende voorwaarden:

 • Met inachtneming van de RIVM maatregelen. Om het overzicht te kunnen bewaren, mogen er maximaal 6 personen in totaal op een plek/accommodatie zijn.
 • Aanmelding bij de receptie is verplicht! U krijgt dan een bandje waardoor wij kunnen zien dat u bij ons te gast bent.

Wanneer wij merken dat het toch te druk wordt op het terrein en de 1,5 meter niet gewaarborgd wordt, kunnen wij deze versoepeling per direct terugdraaien.

Sanitairgebouwen weer open vanaf 15 juni

We hebben goed nieuws! Wij hebben gisteravond te horen gekregen dat vanaf 15 juni de sanitair gebouwen weer open mogen voor alle gasten. Op maandag 15 juni vanaf 12:00 uur gaan ze weer open. U bent van harte welkom om te komen kamperen. Bent u nog helemaal gezond en ziet u geen problemen om zich aan de maatregelen te houden van het RIVM, dan ontvangen wij u graag.

Faciliteiten

 • De winkel is weer geopend. Iedere ochtend worden er verse broodjes afgebakken.
 • Het Boscafé is ook weer iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.  U bent van harte welkom voor een lekkere kop koffie, lunch of diner. Via deze link kunt u zien op welke dagen wij diner aanbieden. Wanneer u een tafel binnen wilt, dient u wel van tevoren te reserveren in verband met een maximum aantal gasten dat is toegestaan.
 • De fietsverhuur is geopend. Onze fietsverhuur is alleen voor onze campinggasten. Wilt u een fiets huren dan kunt u een dag van tevoren een aanvraag sturen naar info@lemeleresch.nl
 • Het zwembad is geopend (met tijdsloten). Via een lijst kunt u een tijdsvak reserveren waarin u kunt zwemmen. U kunt op de dag zelf reserveren vanaf 9.00 uur bij het zwembad en alleen voor die dag.
 • De camperserviceplaats kunt u gebruiken.

Actuele beschikbaarheid

Voor een nieuwe reservering voor de zomer kunt u de actuele beschikbaarheid via de website zien. Wij krijgen veel vragen of de weergegeven beschikbaarheid klopt, wij kunnen u aangeven dat deze geheel up to date is. De gebruikelijke betalingsvoorwaarden zijn van toepassing.

 

 

WELKE MAATREGELEN NEEMT DE LEMELER ESCH ?

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en verwachten dit ook van onze gasten.

 • Contact met ons team
  Contact met de receptie willen we beperken. De receptie is geopend van 9:00 tot 17:30. Uw aankomst zullen wij met u afstemmen. Tijdens het in- uitchecken bij de receptie mag er maximaal 1 persoon naar binnen. Bij de ingang kunt u uw handen desinfecteren. Volg de aangegeven looproute. Wij zijn per mail bereikbaar voor al uw vragen. Telefonisch zijn wij op dit moment soms minder goed bereikbaar omdat het vaak erg druk is. We vragen u om de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen als u een vraag hebt voor onze collega’s op het terrein van de technische dienst of de schoonmaak. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM.
 • Hygienemaatregelen
  We vragen u tijdens uw verblijf de hygiëne maatregelen in acht te nemen.
 • Geen bezoek mogelijk
  Wij houden ons aan de regelgeving vanuit de veiligheidsregio en overheid, en daarbij hoort ook de anderhalve meter afstand houden in het sanitairgebouw. Wij kunnen dus niet alle douches en toiletten openen in onze sanitairgebouwen, het wordt anders te druk en wij kunnen dan niet meer de anderhalve meter in stand houden. Dit geldt ook voor ons kampeerterrein, we kunnen niet helemaal vol staan want de druk op het terrein wordt dan te groot. U kunt zich wellicht voorstellen dat wanneer onze kampeerders bezoekers en logee’s ontvangen de druk op het sanitairgebouw, ons kampeerterrein en onze andere voorzieningen daarmee ook toeneemt. Dit is voor niemand wenselijk. Vooralsnog zullen wij dan ook aanhouden dat er nog geen bezoek en/of logees ontvangen mogen worden.

 • We houden de overheidsmaatregelen in de gaten. We zullen elke dag opnieuw de situatie evalueren en de juiste maatregelen treffen. Zodra daar aanleiding toe is zullen we deze informatie aanpassen om u op de hoogte te brengen. Houd onze website en sociale media in de gaten.

Verminderd telefonisch bereikbaar

Heeft u nog vragen dan raden wij u aan contact op te nemen via info@lemeleresch.nl. Door de verschillende maatregelen kan het zijn dat we telefonisch wat minder goed bereikbaar zijn. De mail beantwoorden we zo snel mogelijk

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×