Nazomer arrangement

Nazomeren in september en oktober

Pak de fiets en ontdek de parels van het Vechtdal of trek de wandelschoenen aan en geniet van het vergezichten op de top van de Lemelerberg. September en oktober zijn maanden waarin je heerlijk kunt ontladen & opladen bij De Lemeler Esch. Geniet van de rust die langzaam neerdaalt over de camping én beleef wat natuur kan doen!

Bij het nazomer arrangement is de aankomst op 17 september en vertrek op  29 oktober. Het is op basis van 2 personen en inclusief 6 ampère en 100 kWh.

  • Rust en een bijzondere ligging
  • Boscafé is elke dag geopend.
  • Volop wandel- en fietsroutes bij de receptie
Boek hier uw nazomer arrangement

Verblijf tijdens de nazomer bij ons van 17 september tot 29 oktober.  Zo heeft u alle tijd om onze natuur, cultuur, kunst en culinaire verrassingen te bewonderen. Maar het is ook heerlijk om met een boek voor de caravan te genieten van de rust.

Luxe faciliteiten

Iedere dag kunt u verse warme broodjes halen in ons winkeltje. En wilt u graag een keer lekker lunchen of dineren? Ons Boscafé is iedere dag vanaf 10 uur geopend.

Kampeerplaatsen naseizoen

U kunt kiezen uit zeer variërende  kampeerplaatsen. Wilt u graag de auto bij de plek of wilt u liever een plekje waarbij u uitkijkt op het bos, of wilt u een plaatsje is het bos?  Er is keuze uit kampeerplaatsen variërend van een basisplaats, tot comfortplaats XL. Bekijk hier al onze kampeerplaatsen 

Hoe kan ik boeken?

Via onderstaande link komt u in het online boeken. Kies vervolgens één van onze kampeerplaatsen en vul uw gegevens én boek zo uw kampeerplaats.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×