Kinderfeestje

Feestje in het bos

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Ik ben Wijze Wieger, in de zomer vier ik mijn vakantie altijd op De Lemeler Esch! Hier valt zoveel in de natuur te beleven. Ook buiten de vakantie wil ik iedereen graag kennis laten maken met de natuur. Vier daarom je verjaardagsfeest in het bos! De natuur is één grote speeltuin en wat is er nu leuker dan met vriendjes en vriendinnetje op avontuur gaan rondom De Lemeler Esch. Start in het gezellige Boscafé met wat lekkers en wat drinken, of sluit de dag hiermee af.

Bekijk hieronder ons aanbod

 • Coronaproof kinderfeestje
 • Kinderfeestje in de natuur
 • Ontdek de natuur

Door corona is het lastig om nu een geschikt kinderfeestje te vinden, in deze tijd vindt iedereen het prettig om het contact met andere mensen een beetje te vermijden. Wij hebben daarom een nieuw concept voor onze kinderfeestjes bedacht die ook coronaproof is! Bij onze kinderfeestjes is er zo min mogelijk contact met onze medewerkers, alles staat van te voren klaar. Zijn er onder tussen vragen, dan staat er natuurlijk altijd iemand klaar.

Kinder Doe Box

Ontdek de natuur
In deze Doe Box vind je allerlei leuke activiteiten die te maken hebben met actief bezig zijn in de natuur! Willen jij en je vriendjes/vriendinnetjes graag de natuur ontdekken? Dan gaan jullie vast veel plezier beleven met deze box!!!

Wat kun je doen?

 • Hutten bouwen
 • Wijze Wieger vlaggenroof
 • Survival parcours
 • Natuurbingo
 • Speurtocht naar de tas van Wijze Wieger
 • Op zoek in de natuur met de zoekkaarten

Bij de Kinder Doe Box zit een volledige beschrijving van alle spellen en activiteiten. Er zijn dus vanuit ons geen begeleiders bij, het is de bedoeling dat de activiteiten door de ouders/verzorgers begeleid worden. Dit is makkelijk te doen want alle spellen hebben een simpele uitleg, om de kinderen uiterst te vermaken!

De kinderen kunnen hierbij zelf een keuze maken welke spellen of activiteiten ze willen doen. Alle spellen en activiteiten hoeven dus niet perse gedaan te worden.

 

Kosten
Per box is het €8,- per kind, dit is inclusief onbeperkt ranja en een lekker cakeje.

Het is helaas niet mogelijk om nu bij ons binnen te komen eten. De onderstaande menu’s, de ranja en het cakeje kan daarom afgehaald worden in de winkel.

Wijze wieger menu is €4,95 p.p er is keuze uit de volgende menu’s:

 • Menu 1: Huttenbouwer met friet en mayonaise. (snack mannetje, mix van frikandel, kipnugget en gehaktballetje)
 • Menu 2: Broodje knaks met mayo of ketchup. (harde bol bruin of wit met knakworstjes)
 • Menu 3: Tosti kaas/ham-kaas met ketchup. (bruin of wit brood)

De mogelijkheid voor het houden van kinderfeestjes voor kinderen van 5 t/m 12 jaar bieden wij aan van half september tot half april.

Vraag vandaag nog uw kinderfeestje aan via het onderstaande contactformulier:

  Stel je feestje samen:

  JaNee
  Direct boeken
  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×