Abonneevoordeel KCK

Luxe kamperen in het groen

Direct aan de voet van de Archemer- en Lemelerberg ligt deze bijzondere natuurcamping verscholen. Een duurzame natuurcamping met veel groen, maar dan wel eentje met meer voorzieningen dan een gemiddelde natuurcamping. Dat maakt het verblijf extra comfortabel. De ideale plek voor wie van rust, ruimte en vrijheid houdt en graag dichtbij de natuur is. Er zijn ontelbare fiets- en wandelroutes die direct vanaf de camping starten. Bij de receptie zijn de routes vrij verkrijgbaar. Het eenvoudige maar comfortabele buitenzwembad biedt de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker af te koelen of een paar baantjes te zwemmen.

Speciaal voor wie lid is van de KCK zijn er twee leuke arrangementen bij De Lemeler Esch Natuurcamping! Bekijk en reserveer de arrangementen hieronder.

Kampeerarrangement

Kom minimaal 3 nachten kamperen op een comfortplaats in juni of september inclusief gratis wifi, iedere ochtend 2 verse broodjes per persoon en deelname aan een yogales bij de Imminkhoeve dichtbij de camping voor 2,50. Lees om te boeken het kopje reserveren en klik op de knop daaronder.

Coco Sweet arrangement

Verblijf in juni of september minimaal 4 nachten in de Coco Sweet en ontvang 20% korting.
Bekijk de CocoSweet. Reserveren? Klik hier. Voer de gewenste periode in en gebruik bij couponcode de code KCK01

Reserveren

Wilt u een comfortplaats reserveren kies dan voor de comfortplaats met auto of de comfortplaats autovrij. Vermeld bij opmerkingen in de reservering uw abonneenummer om gebruik te kunnen maken van het arrangement. U ontvangt van ons nog even een extra bevestigingsmail dat wij het arrangement voor u gereserveerd hebben.

Vragen over de camping of het reserveren? Dat kan via info@lemeleresch.nl of 0572-331241

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×