Kastelen en Landgoederen

Kasteel Eerde

Met de auto bent u binnen 10 minuten bij Kasteel Eerde. Dit statige kasteel ligt op het landgoed Eerde en ligt tussen twee grachten aan het einde van de brede oprijlaan. De toegang naar het kasteel gaat over de stenen brug. Binnen wordt u door het authentieke interieur al snel meegezogen in het rijke verleden van dit bijzonder kasteel. Op het landgoed rondom het kasteel bevinden zich onder andere de kasteeltuinen, het koetshuis, oranjerie, een grafkelder en verschillende tuinpaviljoens. Met zijn monumentale lanen, aangelegde parken in Frans classicistische stijl ademt het landgoed nog steeds macht en rijkdom.

Landgoed Het Laer

Omringd door 50 hectare bos, ligt het romantische 17e eeuws landgoed. Het landgoed is een officiële trouwlocatie in Ommen en is zeer populair. Het romantische kasteel is omgeven door verschillende tuinen, waar u heerlijk kunt wandelen.

Havezate Den Berg

In de gemeente Dalfsen ligt havezate Den Berg. Het huis werd oorspronkelijk bewoond door de familie Van den Berghe, maar is de afgelopen eeuwen in het bezit geweest van verschillende families. Vandaag de dag is havezate Den Berg in particulier bezit. Het huis bevindt zich op een eilandje omringd door water en een groot park van circa 60 hectare.

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×