Yoga vakantie in Nederland

Yoga bij Natuurcamping De Lemeler Esch

Ben je op zoek naar een yoga vakantie in Nederland? Aan de voet van de Lemelerberg, midden in de natuur kun je helemaal tot rust komen en weer opladen tijdens de yogaweken bij Natuurcamping De Lemeler Esch.

 

Yoga arrangement in Overijssel

Tijdens de zomermaanden wordt er op Natuurcamping De Lemeler Esch 8 weken lang yoga aangeboden. Iedereen is welkom om mee te doen. Ook als u geen ervaring heeft met yoga. Een ideaal moment om kennis te maken!

Twee van deze 8 weken organiseren we ook het Yogacamp 2020 . In samenwerking met Yoga Ommen wordt van 25 juli tot 8 augustus iedere ochtend en vier avonden per week yogales gegeven door de professionele yogadocenten Irene Vos en Cecilia Huisman. Dit arrangement bevat:

  • 10 yogalessen
  • 6 dagen genieten van een gezond ontbijt verzorgd door Holy Basil
  • 3 avonden een gezond en voedzaam driegangendiner

Een kampeerplaats of een accommodatie kunt u los boeken bij Natuurcamping De Lemeler Esch.

Natuurcamping De Lemeler Esch

De Lemeler Esch is een prachtige natuurcamping aan de voet van de Lemelerberg in Overijssel.
Deze luxe natuurcamping is de perfecte plek voor een ontspannende vakantie!
Naast kampeerplekken zijn er ook verschillende accommodaties zoals de duurzame Trek-in, luxe bungalows en vakantiehuisjes.

Yogalessen in de natuur

Doordat de yogalessen van alle niveaus zijn is het voor iedereen toegankelijk! Wordt meegenomen in de verschillende vormen van yoga zoals Hatha, CAY en run & yoga.
De lessen vinden plaats in de buitenlucht, midden in de natuur.  De kosten voor een losse les zijn 16,00. Ontdek ook de bijzondere omgeving, kom wat dichter tot jezelf en laad jezelf op met nieuwe energie!

Kinderyoga

Naast de yogalessen voor volwassenen is er ook kinderyoga op de camping. In de zomermaanden is er 1x in de week yoga voor kinderen. Het recreatieteam organiseert daarnaast allerlei activiteiten voor de kinderen. Hutten bouwen, de natuur ontdekken en spelen in de speelvijver. De Lemeler Esch is één groot avontuur voor kinderen!

Boek nu je yoga vakantie in Nederland!

Wil je graag meer in balans komen, ontstressen of opladen? Kies dan voor een vakantie bij de natuurcamping De Lemeler Esch. Er is volop keuze met losse yogalessen, een yogaweekend of Yogacamp. Een week vol met yoga, gezond en biologisch eten en dat in het prachtige Vechtdal!

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×