Vakantiehuisje in het bos

Vakantie in het bos

Vakantie betekent even weg zijn van de drukte van het alledaagse, samen zijn met elkaar, erop uit gaan en nieuwe dingen ontdekken en natuurlijk heerlijk tot rust komen. Een vakantiehuisje in het bos zorgt hiervoor!

  • Volop bos, heide en bijzondere natuur
  • Voor jong én oud
  • Keuze uit verschillende accommodaties

U heeft volop keuze uit verschillende vakantiehuisjes is het bos bij natuurcamping De Lemeler Esch. Stap vanuit uw luxe bungalow zo het bos in en binnen een minuut staat u midden op de heide! Wilt u juist graag verblijven tussen de kampeerders dan kunt u kiezen voor de Cocosweet, de chalet of onze trekkershuisjes. Op het kampeerterrein is een mix van bos en open velden en de vakantiehuisjes zijn zo geplaatst dat u zelf kunt kiezen voor een accommodatie tussen de kampeerplaatsen of wat meer in het bos.
Bekijk accommodaties

Vakantiehuisje in het bos

Wanneer u graag meer rust en privacy wil verblijf dan in één van onze luxe bosvilla’s. Deze zijn gelegen in het bos op ongeveer 800 meter van de camping middenin het natuurgebied van Archem. Op korte afstand vindt u rivier de Regge. Een perfecte uitvalbasis om te fietsen en te wandelen. Er zijn verder geen voorzieningen aanwezig, maar u kunt gebruik maken van de voorzieningen op de camping.

Luxe voorzieningen

Er zijn allemaal voorzieningen aanwezig om optimaal te kunnen genieten uw vakantie. Tijdens het kampeerseizoen kunt u iedere ochtend een vers ontbijtje kopen in de winkel. Verse broodjes, zuivel van Puur vechtdal en verse eieren uit de streek. Het Boscafé is het gehele jaar door geopend en is een fijne plek om lekker te ontspannen en te genieten van een kopje koffie met huisgemaakte taart, een bourgondische lunch of één van onze pannenkoeken die gemaakt worden met meel van de molen uit de buurt. Tijdens het kampeerseizoen is het ook een aantal avonden per week mogelijk om hier te dineren. Voor wat verkoeling is er ook een (verwarmd) buitenzwembad met peuterbad.

Bos, heide en zandverstuivingen

Vakantie in het natuur is de leukste en meest gezonde manier om even te ontsnappen uit het dagelijkse drukke leven… en aan natuur is er geen gebrek bij De Lemeler Esch! De camping is namelijk gelegen aan de voet van de Lemelerberg; een heel divers natuurgebied met een bijzondere geschiedenis. Hier kunt u heerlijk ronddwalen over de vele wandelpaden en de tijd helemaal vergeten!. We raden iedereen aan om al wandelen of fietsend het mooie Vechtdal te ontdekken. Het is mogelijk om fietsen te huren, zowel universele fietsen, elektrische- en kinderfietsen en voor de echte sportievelingen ook mountainbikes.

Green Key

Ondernemen met respect voor de natuur en het milieu vinden wij erg belangrijk en daarom proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.  Zo werken het zwembad, het privésanitair en voorste sanitairgebouw op zonne-energie en wordt duurzaam ondernemen toegepast in alle facetten van de bedrijfsvoering. Lees hier meer over onze Gouden Green Key

Vakantie in het bos

Wanneer u kiest voor een vakantiehuisje in het bos dan gaat u met de mooiste herinneringen weer naar huis. De kinderen hebben van alles geleerd over de natuur, hebben water opgepompt in het speelbos, hutten gebouwd, een ‘berg’ beklommen en vooral heel veel plezier gehad!

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×