Rustige camping Nederland

Kamperen in rust met ruimte

Zoekt u voor uzelf of met zijn tweeën een mooie, niet al te grote, rustige camping in Nederland? Een camping middenin de natuur met wel een aantal luxe voorzieningen? En vindt u het leuk om per fiets of wandelend op ontdekkingstocht te gaan door de omgeving? Dan is De Lemeler Esch een camping die goed bij u past!

Rustige camping in de natuur

De Lemeler Esch Natuurcamping is uniek gelegen aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg. Binnen enkele passen vanaf uw kampeerplaats of vanuit het huisje staat u midden op de heide. Bij de receptie vindt u allerlei mooie fiets- en wandelroutes die starten vanaf de camping. Deze mag u gratis meenemen. Wij geven u ook graag de leukste tips voor de omgeving. Wat u zeker gezien moet hebben:

  • De Lemeler- en Archemerberg in onze achtertuin
  • De Sahara in Ommen
  • Landgoed Eerde
  • Op Koesafari
  • Memory Museum Nijverdal
  • Museum De Fundatie Zwolle
  • Op Reggesafari
  • Vraag bij de receptie naar alle andere leuke uitjes in de omgeving.

Ruime Kampeerplaatsen

Op de camping heeft u kiezen uit diverse kampeerplaatsen. We hebben basisplaatsen, comfortplaatsen en comfortplaatsen met privésanitair. Tevens kunt u ook kiezen voor een XL plaats. Deze plaatsen hebben net wat meer ruimte en zowel de basisplaats, comfortplaats als de comfortplaats met privé sanitair hebben een XL variant.

Bij alle kampeerplekken is elektra aanwezig. De comfortplaatsen hebben ook een c.a.i. aansluiting, waterpunt en afvoer. Er is keuze uit onze bosplaatsen, plaatsen op een kleiner veld of juist een mooi groot open veld. Voor campers hebben wij ook allerlei mooie kampeerplaatsen beschikbaar. Er is invalidensanitair aanwezig in het sanitairgebouw.

60+ tarief het hele jaar door!

Voor 60-plussers hebben wij een aantrekkelijk tarief het hele jaar door. U betaalt, ook in het hoogseizoen, maximaal 27,70 per persoon met 2 personen. In bepaalde periodes kunt u voordelig verblijven met de ACSI en ANWB CKE kaart.

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×