Maak al jong kennis met de natuur

Peuter camping Nederland

Peuter camping Nederland

Deze peuter camping in Nederland laat je kind(eren) al jong op een leuke manier kennismaken met de natuur als speeltuin. Wij zien op de camping vooral kinderen van 0 t/m 10 jaar en richten hier ook onze (natuur)activiteiten op in schoolvakanties. Vooral activiteiten waarbij kinderen zelf actief zijn, een niet te vol programma en ook vooral niet te schreeuwerig. Buiten schoolvakanties is het op deze camping ook genieten geblazen voor peuters en hun ouders. Vanaf de camping loop je samen ons Ontdekpad of de Roekoetocht. Bij warm weer kun je samen lekker afkoelen in het peuterbad en in de omgeving is er ook vanalles te beleven voor de kleine ontdekkers.

  • Speelgelegenheid op elk kampeerveld
  • Grote kampeerplaatsen van minimaal 100m2
  • Ook comfortabele kindvriendelijke huisjes

Peuter camping Nederland met luxe voorzieningen

Op deze peuter camping in Nederland proberen we het zo fijn mogelijk te maken voor zowel de ouders als de peuters. Dit doen we door ervoor te zorgen dat er op ieder kampeerveld iets te spelen is, zodat je als ouder vanaf je eigen kampeerplaats een oogje in het zeil kunt houden. In het sanitairgebouw is baby- en kindersanitair aanwezig en er zijn ook familiedouches. Bij het zwembad is er een apart peuterbad en in het activiteitenprogramma zitten ook activiteiten speciaal voor de allerkleinsten.
In de recreatieruimte kun je altijd terecht met je peuter. Ook als er geen activiteiten zijn.

Peuter activiteiten in de omgeving

In de omgeving zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor de allerkleinsten. Vlakbij kunnen er biggetjes geknuffeld worden bij zorgboerderij Zandeinde en binnen een paar passen vanaf je kampeerplaats sta je op de heide waar de kinderen zich hun ogen uit kijken. Wel handig om hier met bolderkar of draagzak naar boven te gaan.

Huisje huren met peuter

Zie je kamperen met een peuter niet zitten, maar lijkt de camping je erg leuk, dan hebben wij ook hele geschikte huisjes. Zo bieden we de knusse Trek-In aan die duurzaam gebouwd is of bijvoorbeeld de royale 4- en 6-persoons bungalows. Voor de liefhebbers van Glamping staan er ook safaritenten.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×