Overnachten in de natuur Nederland

Vakantie in het groen

Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur in Nederland doe je bij De Lemeler Esch Natuurcamping. Wakker worden met je tent direct onderaan de voet van de Lemelerberg of in een comfortabel natuurhuisje op een paar passen afstand van de heide. Samen geniet je van de fluitende vogels en je eigen samengestelde ontbijtje terwijl de opkomende zon je in het gezicht schijnt. Het gevoel van vrijheid en ruimte die het plekje in de natuur je geeft zorgt er voor dat je iedere dag weer vol energie begint.

  • overnachten in de natuur aan de voet van de Lemelerberg
  • Natuurcamping met luxe voorzieningen
  • Voor zowel jong als oud een bijzonder vakantieadres

Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur betekent genieten voor jong en oud. Bij De Lemeler Esch kies je voor een kampeerplaats of een bijzonder natuurhuisje. Wil je echt even terug de basis zonder al teveel luxe dan kies je voor een basisplaats met alleen elektra. Wil je juist genieten van de natuur met lekker veel comfort dan ga je voor een kampeerplaats met privésanitair. Heb je geen eigen kampeermiddel, maar wil je wel graag van de natuur komen genieten dan kies je bijvoorbeeld voor een Trek-In, Safaritent of luxe bungalow.

De natuur ontdekken

De Lemeler Esch ligt in het Overijsselse Vechtdal. Wanneer je op ontdekkingstocht wilt door de natuur van het Vechtdal kun je advies vragen bij onze receptiemedewerksters. Zij vertellen graag over de mooiste plekjes in de omgeving. Er liggen ook gratis fiets- en wandelroutes klaar die je via de knooppunten leiden. Direct in de achtertuin van de natuurcamping vind je de Lemelerberg. Heel leuk om te wandelen of mountainbiken. Met kinderen volg je hier ‘Het spoor van de leeuw’ en ontdek je het klimbos. Op de camping zelf loopt ook een leuke ontdekroute.

Op korte afstand vind je rivier de Regge. Hier kun je heerlijk fietsen, picknicken of je hengel uitwerpen.

Het gevarieerde landschap met landgoederen, heide, bossen, zandverstuivingen en pittoreske dorpjes maakt het een bijzondere beleving. Wandelaars en fietsers raken niet uitgekeken met de ontelbare routes die mogelijk zijn.

Overnachten in de natuur met luxe voorzieningen

Om het overnachten in de natuur extra comfortabel te laten zijn , zijn er verschillende leuke en goed onderhouden voorzieningen op de camping. Zo vind je er een verwarmd buitenzwembad, goed onderhouden sanitair, een leuke speelhooiberg met tractor, een speelbos met waterpomp, kabelbaan en klimtouwen. Er zijn ook genoeg takken om mooie hutten mee te bouwen. Het hele jaar door is het Boscafé op de camping elke dag geopend. In het kampeerseizoen ook voor een lekkere maaltijd in de avond. Het Boscafé staat bekend om de lekkere huisgemaakte taarten en verse soepen.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×