Natuurcamping Overijssel

Natuurcamping in Overrijssel

Ontdek de camping in Overijssel waar het anders genieten en ontdekken is. De Lemeler Esch Natuurcamping heeft een unieke ligging aan de voet van de Archemer- en Lemelerberg. Wandelend staat u binnen 2 minuten vanaf uw kampeerplaats midden op de heide. Er zijn alleen toeristische kampeerplaatsen. Hier heerst nog het ouderwetse kampeergevoel. Er is een speciaal tenten- en vouwwagenveld. De plekken zijn royaal en gasten kunnen kiezen uit plaatsen op een open veld of aan in het bos. De natuurcamping Overijssel heeft ook comfortabele accommodaties. De luxe voorzieningen op de camping maken het kamperen in de natuur extra comfortabel.

Natuurcamping Overijssel met luxe voorzieningen

Voor deze camping heeft u de groene kaart niet nodig. Iedereen die graag wil genieten van rust, ruimte en natuur is hartelijk welkom! Er zijn goed onderhouden comfortabele voorzieningen zoals het verwarmde buitenzwembad en het goed onderhouden sanitair.

De Lemeler Esch is een natuurcamping omdat:

  • de camping een unieke ligging in de natuur heeft aan de voet van de Archemer- en Lemelerberg
  • het terrein op een natuurlijke manier ingericht is
  • bij alle keuzes die gemaakt worden rekening gehouden wordt met natuur en milieu
  • duurzaam ondernemen als vanzelfsprekend ervaren wordt. Hiervoor heeft de camping ook al jaren de Gouden ontvangen
  • georganiseerde activiteiten voor jong en oud spelenderwijs gericht zijn op de natuur. Hiermee leren kinderen op jonge leeftijd al hoe mooi de natuur kan zijn en hoe belangrijk het is deze goed te onderhouden

Ontdek het Vechtdal Overijssel

In het Vechtdal Overijssel, waar De Lemeler Esch gelegen is, is veel te ontdekken. Het gebied is rijk aan natuur en cultuur. Ook voor kinderen zijn er leuke en veel unieke activiteiten. Dichtbij de camping ligt rivier de Regge via waar met fluisterbootjes de verrassende omgeving bewonderd kan worden. Veel gezellige dorpen liggen op fietsafstand van de camping. Het gezellige stadje Ommen bevindt zich op 6 kilometer afstand. Deventer en Zwolle zijn ook goed te bereiken met de auto of trein op een half uurtje afstand. Wandelen en fietsen zijn direct vanaf de camping ontelbare mogelijkheden voor.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×