Natuurcamping Nederland

Genieten & Ontdekken

Kom Genieten & Ontdekken bij De Lemeler Esch natuurcamping Nederland. Een bijzondere natuurcamping in Overijssel aan de voet van de Archemerberg. Een geweldig natuurgebied in Nederland dichtbij Ommen, waar u binnen een paar passen vanaf de camping middenin staat. Er zijn ontelbare bijzondere fiets- en wandelroutes vanaf De Lemeler Esch te volgen. De natuurcamping behoort tot de ANWB top 4 natuurcampings van Europa en is de nummer 1 natuurcamping van Nederland.

Natuurcamping Nederland met luxe voorzieningen

De camping heeft 185 kampeerplaatsen en 15 accommodaties. Er zijn luxe voorzieningen aanwezig voor een comfortabel verblijf.

 • Verwarmd buitenzwembad
 • Boscafé met huisgemaakte taart, verse koffie en in het kampeerseizoen ook diner
 • Luxe, goed onderhouden sanitair. Speciaal kindersanitair
 • Snackbar
 • Winkel met verse broodjes en streekproducten
 • Wasserette
 • Speelbos
 • Speelvijver
 • Speelhooiberg met tractor en speelpaard en wagen
 • Recreatieprogramma in schoolvakanties
 • Gratis fiets- en wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie

Kamperen met rust en ruimte

Op de natuurcamping heerst altijd rust en ruimte. Zelfs in de schoolvakanties wanneer er veel gezinnen zijn. Er kan alleen toeristisch gekampeerd worden. De royale kampeerplaatsen liggen aan de Archemer- en Lemelerberg. Er is keuze uit rustige bosplaatsen of plaatsen op een veldje. Tent- en vouwwagen kampeerders kunnen op het speciale Tentenveld staan.

De omgeving van De Lemeler Esch Natuurcamping

Liefhebbers van natuur, kunst en cultuurhistorie beleven in de omgeving van het Vechtdal Overijssel een geweldige vakantie. Dichtbij kronkelt rivier de Regge door het unieke landschap. Hier kan heerlijk gefietst en gewandeld worden. Op de Archemer- en Lemelerberg in onze achtertuin kunt u ook uren wandelen en iedere keer weer iets nieuws ontdekken. Landschap Overijssel organiseert regelmatig wandelingen. Al fietsend kunt u zich ook laten verrassen door de rijke cultuurhistorie die het gebied heeft. Bezoek leuke dorpjes in de omgeving, boerderijen met streekproducten, landgoederen, musea en meer. Voor kinderen is er ook vanalles te ontdekken.

Natuurcamping voor kinderen

Geniet op de natuurcamping van de rust, ruimte en natuur in combinatie met luxe voorzieningen. Kinderen kunnen zich uitleven in de natuur en in vakantieperiodes meedoen met de leuke natuuractiviteiten van het recreatieteam. Wijze Wieger leert de kinderen spelenderwijs alles over de natuur.

De Gouden GreenKey

Natuurcamping De Lemeler Esch heeft respect voor de natuur en past duurzaam ondernemen toe in alle facetten van de bedrijfsvoering. Hiervoor hebben zij de Gouden GreenKey ontvangen. Lees hier meer over de Gouden Green key.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×