natuurcamping aan de voet van de Lemelerberg met luxe voorzieningen

Middelgrote camping in Nederland

Genieten van het buiten zijn op deze middelgrote natuurcamping in Nederland

Op deze middelgrote camping in Nederland beleef je samen de natuur. Lekker languit in het gras liggen en naar de wolken kijken, struinen over de heide op de Lemelerberg, langs jeneverbessen en de schaapskudde of gewoon een boek lezen voor de tent met uitzicht op de kinderen die moddertaartjes aan het maken zijn en hutten bouwen.

Ontdek hoe leuk het buiten zijn en buiten spelen is!

  • Royale kampeerplaatsen van minimaal 100 m2
  • Natuurcamping met luxe voorzieningen
  • Flexibel aankomen en vertrekken

Middelgrote camping Nederland aan natuurgebied

In het voor- en naseizoen geniet je van alle rust en ruimte middenin de natuur. De Lemelerberg ligt in onze achtertuin! In de schoolvakanties is er meer reuring op het terrein, maar toch voel je nog steeds de rust en ruimte.

Natuurcamping met luxe voorzieningen

De luxe voorzieningen op deze middelgrote camping in Nederland maken het verblijf extra comfortabel. Zo is het Boscafé alle dagen geopend voor verse koffie en huisgemaakte taarten, stevige lunches met eigengemaakte soepen en in het seizoen ook lekkere avondmaaltijden. Voor snacks en wat basisboodschappen kun je ook op de camping terecht. Er is een verwarmd buitenzwembad aanwezig met peuterbad.

Het sanitairgebouw wordt continu bijgehouden en is dan ook van goede kwaliteit. Er zijn ook speciale kinderdouches en er is invalidensanitair.

Royale kampeerplaatsen

Er zijn 200 kampeerplaatsen van minimaal 100 m2 en met ieder hun eigen charme. Ruime basisplaatsen op een groot veld met ruim uitzicht, comfortplaatsen op knusse veldjes, basis kampeerplaatsen midden in het bos en comfortkampeerplaatsen met privésanitair. Voor wie geen eigen kampeermiddel heeft zijn er ook mooie huisjes. Van meer back to basic trekkershutten tot luxe bungalows in het bos.

Middelgrote camping met kinderactiviteiten in de natuur

De kinderactiviteiten zijn vooral op de natuur gericht en we zorgen er ook voor dat er genoeg ruimte blijft om met het gezin zelf activiteiten te ondernemen. Er valt zoveel moois te ontdekken in de directe omgeving van deze middelgrote camping. Zeker de moeite waard!

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×