Leuke familiecamping Nederland

Genieten en ontdekken met de familie

Leuke familiecamping in Nederland voor echte buitenmensen

Wat heeft een leuke familiecamping in Nederland nodig? Dat is voor iedereen verschillend. Echte buitenfamilies die op zoek zijn naar rust en ruimte om weer helemaal op te laden en tegelijkertijd veel energie krijgen van samen op ontdekking uit gaan voelen zich al snel thuis bij De Lemeler Esch. Er is een wereld aan natuur en ook cultuur te ontdekken. De ontdekkingstocht kan gelijk beginnen in onze achtertuin; De Lemeler- en Archemerberg. Binnen een paar passen vanuit de tent of caravan sta je midden op de heide.
Heel fijn genieten en ontdekken op een natuurcamping met luxe voorzieningen waar het buitenleven centraal staat.

  • Letterlijk binnen een paar passen sta je op de Archemer- en Lemelerberg
  • Grote staanplaatsen vanaf 100 m2
  • Speciaal kampeerveld voor tenten- en vouwwagens

Op deze leuke familiecamping in Nederland heb je echt even tijd voor jezelf en het gezin. De kinderen doen niet liever dan lekker ravotten in het speelbos. Met een ouderwetse waterpomp laten ze water door zelf gegraven geultjes stromen. Heerlijk kliederen met water, zand en modder. Op bijna alle kampeervelden zijn ook leuke speelobjecten te vinden zodat de allerkleinsten nog fijn in het zicht blijven, terwijl u lekker bij uw kampeermiddel een boek zit te lezen. Voor families die het leuk vinden zijn er in de schoolvakanties verschillende (natuur)activiteiten. Wel zorgen we ervoor dat deze activiteiten niet de hele dag in beslag nemen zodat er alle ruimte is om ook samen als familie de camping en omgeving te ontdekken. Speciaal daarvoor is er ook een Buitenlevendag in het leven geroepen!

Familiecamping in de natuur

De Lemeler Esch Natuurcamping is een familiecamping in de natuur met luxe voorzieningen. Het schone, goed onderhouden sanitair wordt erg gewaardeerd en ook het Boscafé dat iedere dag geopend is het hele jaar door.

Kamperen op deze leuke familiecamping

Op deze familiecamping is het een kamperen een bijzondere ervaring. Binnen een paar voetstappen vanuit je kampeermiddel sta je al op de Archemer- en Lemelerberg. En wat ook bijzonder is, is dat er voor tenten en vouwwagens is een speciaal kampeerveld met grote kampeerplaatsen en vrij uitzicht.

Iedere kampeerder bepaalt op deze natuurcamping het eigen luxe niveau. De natuurkampeerders die niet zoveel nodig hebben kunnen een basisplaats kiezen met alleen elektra. Voor wie zoekt naar wat meer comfort zijn er comfortplaatsen met elektra, waterpunt en c.a.i. aansluiting of zelfs kampeerplaatsen met privésanitair.

Huren op de camping

Kiezen voor ‘Glamperen’ in plaats van kamperen kan op deze leuke familiecamping in Nederland ook. Op de natuurcamping kun je verblijven in verschillende glamping accommodaties. Van luxe safaritenten tot comfortabele bungalows en de bijzondere Trek-Ins.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×