Kleine kindercamping Nederland

Op zoek naar een kleine kindercamping in Nederland

Gelegen aan de voet van de Lemelerberg vind je Natuurcamping de Lemeler Esch, een kleine kindercamping gelegen in het mooie Vechtdal in Nederland. Omgeven door heides, bossen en dichtbij rivier de vecht is het een plek waar kinderen zich de hele dag vermaken buiten in de natuur en waar tijd geen rol speelt en kinderen met de mooiste herinneringen weer naar huis gaan!

  • Gericht op kinderen tot 12 jaar
  • Speelmogelijkheden op ieder kampeerveld
  • Recreatieprogramma gericht op de natuur

De camping heeft iets meer dan 200 kampeerplaatsen en is een middelgrote camping. Door de indeling van de velden hangt er een prettige, gezellig sfeer. Deze kleine camping is huisdiervrij en er is zo min mogelijk autoverkeer op het terrein.  Alle velden zijn overzichtelijk waardoor de kinderen zorgeloos op avontuur kunnen gaan.

Kinderen en spelen

Wat is er nu fijner dan dat je je geen zorgen hoef te maken dat de kinderen zich gaan vervelen. Er zijn tal van speelmogelijkheden voor de kinderen op de camping. Op alle velden is een speelmogelijkheid aanwezig waardoor je rustig voor de tent of caravan kan zitten wanneer de kinderen aan het spelen zijn. Een absolute topper is het speelbos! Water oppompen, zand erbij en het modderen kan beginnen! In de vakantieperioden is er ook een recreatieprogramma met allerlei (natuur) activiteiten. Wijze Wieger neemt de kinderen graag mee op avontuur is het bos  om hutten te bouwen en al spelenderwijs leren de kinderen veel over de natuur. Om even tot rust te komen kunnen de kinderen ook meedoen aan kinderyoga. Wij vinden het ook belangrijk dat er tijd is om er met het gezin erop uit te gaan en de omgeving te ontdekken, daarom is er om de drie dagen dagen een buitenlevendag. Deze dag er is geen recreatieprogramma en kan je samen met het gezin op pad! Bij de receptie liggen mappen klaar met de leukste fiets- en wandelroutes en geen fiets meegenomen? Huur dan één van onze fietsen, we hebben ook diverse kinderfietsen.

Kamperen met kinderen

Op deze kleine kindercamping kun je kiezen uit kampeerplaatsen en accommodaties Een erg geliefd veld is het tentenveld. Dit veld is alleen geschikt voor tenten en vouwwagen en heeft een groot speeltoestel met een zandbak op het veld en hier kunnen de kinderen ook lekker voetballen. Er is keuze uit diverse velden en plekken in de zon of schaduw. Alle kampeerplaatsen zijn ruim en zijn voorzien van 6 amp. De comfortplaats heeft er nog een waterpunt, afvoer en een c.i.a aansluiting bij. Het is ook mogelijk om comfortplaats met privésanitair te boeken. Je hebt dan een eigen douche, toilet en wastafel op de plek.

Bekijk alle kampeerplaatsen

Naast diverse kampeerplaatsen bieden wij ook 9 soorten accommodaties aan. Zo kun je verblijven in een safaritent op het tentenveld, de Trek-In op het vliegerveld bij de bloemenweide of een luxe bungalow aan de rand van het bos. Je kunt ook een trekkershuisje, de boslodge, een chalet en de cocosweet boeken. Deze accommodaties liggen verspreid over de camping. We hebben tevens nog een luxe bosvilla een een groot vakantiehuis.

Bekijk alle accommodaties

 

Reserveer een kampeerplaats of accommodatie

Ga op avontuur bij De Lemeler Esch en kom thuis met de mooiste verhalen. Deze kleine kindercamping zal je zeker verrassen!

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×