Kleinschalige camping in Nederland

Vakantie vieren op een kleine camping in Nederland

De Lemeler Esch is een kleinschalige, natuurrijke camping gelegen in Nederland, direct aan de voet van de Lemelerberg in Overijssel. De Lemeler Esch wordt omringd door prachtige natuur, wat verblijven een genot maakt. De camping is slechts een enkele passen verwijderd van dit prachtige natuurgebied. Dit maakt de camping een ideale uitvalsbasis voor vele wandel- en fietsroutes. Bij De Lemeler Esch geloven wij dat de mooiste herinneringen ontstaan uit de kleinste dingen. Kom genieten en ontdekken. Even weer opladen midden in de natuur.

  • Overnachten direct aan de voet van de Lemelerberg
  • Middelgrote camping met een kleinschalige, gemoedelijke sfeer
  • Kampeerplaatsen van minimaal 120m2

Vakantie in de natuur wordt niet alleen gezien als de leukste, maar ook de meest gezonde manier om te ontspannen. Genieten en even helemaal tot uzelf komen daar is De Lemeler Esch de perfecte locatie voor.

Direct reserveren

Verblijven op De Lemeler Esch

Op deze kleine camping in Nederland heerst altijd rust en ruimte. Zelfs tijdens de schoolvakanties, wanneer er veel gezinnen zijn. De fijne luxe voorzieningen die wij onze gasten bieden maken deze natuurcamping net weer iets anders dan alle andere.

Bij De Lemeler Esch zijn er een divers aantal accommodaties beschikbaar. Zo hebben wij voor meerdere type gezelschappen een passend verblijf. Bij ons kunt u basic, maar ook juist luxe kamperen. De Lemeler Esch biedt de perfecte combinatie van natuur en kamperen.

Heeft u geen eigen camper, caravan of tent? Dan hebben wij ook comfortabele huisjes beschikbaar.

De omgeving van kleine camping De Lemeler Esch Nederland

Buiten het genieten van de mooie natuur, zijn er in de omgeving van De Lemeler Esch nog vele andere activiteiten te doen. Van zweefvliegen tot aan een echte koesafari, de omgeving van De Lemeler Esch heeft voor iedere leeftijd iets te bieden. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij alvast een top 10 gemaakt met onze persoonlijke tips.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×