Kleine camping met privé sanitair

Luxe kamperen met eigen sanitair

Houdt u van kamperen, maar wilt u liever niet iedere keer naar een toiletgebouw moeten lopen? Wilt u optimaal genieten van de vrijheid van kamperen en toch net wat extra luxe? Bij De Lemeler Esch kunt u kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair! De wandeling naar een toiletgebouw hoeft niet meer, want u heeft een eigen sanitair op uw kampeerplaats. Dat betekent volop genieten!

Kleine camping Overijssel

Verscholen tussen de bomen, aan de voet van de Lemelerberg vindt u onze natuurcamping de Lemeler Esch. Een camping met een persoonlijk sfeer en waar de natuur centraal staat. Doordat de velden zo divers zijn is de camping geschikt voor jong én oud. Alle velden zijn overzichtelijk waardoor de kinderen zorgeloos op avontuur kunnen gaan. Er zijn verschillende kampeerplaatsen met privé sanitair gelegen op knusse kampeervelden. Dicht bij het speelbos is dit een ideale plek voor de kinderen. Op het achterste veld van de camping zijn ook een aantal kampeerplaatsen met eigen sanitair te vinden. Grote, ruime plekken met vrij uitzicht en de meeste plaatsen hebben beplanting voor wat extra privacy. Deze plekken zijn erg geliefd doordat u volop kunt genieten van alle rust, ruimte en de natuur om u heen. Bekijk deze video om alvast de sfeer te proeven.

Kamperen met luxe voorzieningen

De Lemeler Esch is een natuurcamping waar het ouderwetse kampeergevoel direct naar boven komt wanneer je over de camping loopt, maar wel met luxe voorzieningen. Er is een verwarmd buitenzwembad en een peuterbadje, welke geopend zijn tijdens het kampeerseizoen. s’ochtends kunt  verse warme broodjes halen of een vers eitje van de boer. Voor de kinderen is vervelen op de camping haast niet mogelijk. Tijdens de zomer- en feestdagen is er een recreatieprogramma voor kinderen, waarmee ze op ontdekkingstocht gaan in de natuur. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen door de perfecte ligging aan een divers natuurgebied! Vanaf de camping starten verschillende wandel- en fietsroutes. Kom langs bij de receptie en kies de leukste routes uit.

Voordelen kampeerplaats met eigen sanitair

Een kampeerplaats met privé sanitair zorgt ervoor dat u net wat meer comfort hebt en wie vindt dat nou niet heerlijk op vakantie. We hebben een aantal redenen waarom eigen sanitair op een camping een goed idee is:

  • Privé sanitair is voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.
  • U heeft standaard 10 ampere elektra
  • Keuze uit ruime plekken met vrij uitzicht
  • Al uw spullen bij de hand
  • Geen wachttijden bij de douche
  • …En heerlijk dichtbij!

Wilt u ook graag een onbezorgde vakantie hebben en ervaren hoe prettig eigen sanitair is?

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×