Vakantie met kerst

Vakantie met kerst

Wilt u graag weg een weekend, midweek of week weg in de kerstvakantie?  Kies dan voor een verblijf bij De Lemeler Esch! Tijdens de kerstvakantie zijn er allerlei winteractiviteiten voor de kinderen tijdens de Winter Doe Dagen en de leukste wandelroutes liggen voor u klaar. Er zijn verschillende accommodaties waar u kunt verblijven, zoals de luxe bungalow, de Trek- in en de Bosvilla’s.

  • Midden in de natuur
  • Leukste winteractiviteiten
  • Weekend, midweek of week mogelijk
Bekijk onze accommodaties

De kerstvakantie is een periode die vaak in het teken staat van samen zijn met elkaar, eropuit gaan in de natuur en na die tijd lekker binnen opwarmen, spelletjes spelen en natuurlijk lekker eten. Bij de Lemeler Esch is dit allemaal aanwezig! Voor de kinderen zijn er speciale winteractiviteiten, zoals marshmallows roosteren bij de buitenhaard, ontdektochten over de camping en de Lemelerberg en het Boscafé is volop in kerstsfeer. Kies voor een bourgondische lunch of warm lekker op met warme chocomelk bij de open haard. Er zijn aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

Openingstijden Boscafe

Huisje huren kerst en oud & nieuw

We hebben 3 verschillende types accommodaties waarin u kunt verblijven. De luxe bungalows zijn gelegen aan de rand van het bos en vanuit uw huisje bent in binnen een paar passen op de heide of midden in het bos. Er is zowel een bungalow voor 4 personen als een bungalow voor 6 personen. Op het achterste veld van onze natuurcamping staat de Trek-in, een duurzame trekkershut die door de grote ramen het gevoel geven van rust, ruimte en vrijheid in natuur. Op ongeveer 800 meter van de camping af liggen onze Bosvilla’s midden in het natuurgebied Archemeresch. Volop rust en privacy en u kunt gebruik maken van de voorzieningen op de camping.

Periodes

Er zijn diverse mogelijkheden voor een verblijf bij ons in de kerstvakantie. U kunt kiezen voor een weekend, midweek of week.

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×