Aan de voet van de Lemelerberg

Huisje in de natuur

Huisje in de natuur Nederland

Een huisje in de natuur in Nederland, weg van de massa om even los te komen van de dagelijkse hectiek. Tijd om weer even helemaal op te laden. Alleen, met zijn tweeën of met het gezin. Wat een verblijf in één van de natuurhuisjes bij De Lemeler Esch extra bijzonder maakt is dat je binnen een paar passen vanuit je verblijf midden op de heide van de Lemelerberg staat!

  • Binnen een paar passen vanaf je huisje sta je midden op de heide
  • Het hele jaar door mogelijk om te verblijven
  • Volop rust en privacy

Huisje in de natuur aan de Lemelerberg

Kies voor een luxe natuurhuisje met royale woonkamer en aparte woonkeuken of kies juist voor de knusse duurzame Trek-In aan de bosrand. De huisjes bieden alle rust en privacy en tegelijkertijd kun je ook de reuring wat meer opzoeken rondom de voorzieningen die natuurcamping De Lemeler Esch biedt.

Natuurhuisje Trek-In

In alle seizoenen kun je komen genieten van dit bijzondere huisje in de natuur. De Trek-In is eigenlijk een luxe uitvoering van de Trekkershut en heeft een eigen badkamer en keuken. Het huisje is duurzaam gebouwd van recyclematerialen en heeft een groot raam met vrij uitzicht op de bosrand. Er is plek voor maximaal 4 personen. Je slaapt in een soort bedstee.

Bekijk de Trek-In

Natuurhuisje Luxe Bungalow

In het bos aan de voet van de Lemelerberg vind je de vijf luxe bungalows. Je kunt er met maximaal 6 personen in verblijven. Ze staan zo opgesteld dat je lekker veel privacy hebt. Je kunt het hele jaar door in de bungalows verblijven.

Bekijk de Luxe Bungalow

De luxe Bosvilla

Op 800 meter afstand van natuurcamping De Lemeler Esch staan ook nog enkele Bosvilla’s middenin de natuur. Perfect voor wie het prima vindt om niet dichtbij alle voorzieningen te verblijven en vooral wil genieten van alle rust, ruimte en privacy in combinatie met de luxe van thuis. De Bosvilla is geschikt voor maximaal 5 personen. Er zijn twee slaapkamers en een aparte bedstee. Zowel boven als beneden is er een badkamer. Rondom de bungalow is voldoende ruimte om lekker vanuit je luie stoeltje te genieten van de natuur.

Bekijk de Bosvilla

Wellness in de natuur

Maak er een mini wellness vakantie van door een houtgestookte hottub bij het huisje te reserveren. Dit is mogelijk vanaf een weekend. Wil je nog meer wellness dan kun je ook de Finse buitensauna voor maximaal 4 personen reserveren. Deze staat op een vaste plek op de camping.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×