Genieten aan de voet van de Lemelerberg

Huisje huren in de meivakantie

Huisje huren in de meivakantie

Een huisje huren in de meivakantie kan bij De Lemeler Esch midden in de natuur. Lekker genieten van alle rust met het gezin.
Kies voor een luxe bungalow in het bos of de duurzaam gebouwde Trek-In met een bijzonder uitzicht. Voor wie het kampeergevoel meer wil ervaren zijn er ook Safaritenten. Tijdens de meivakantie worden er twee weken lang leuke (natuur)activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Natuurlijk blijft er daarnaast genoeg ruimte over om met het gezin samen op ontdekkingstocht te gaan.
Na de ontdekkingstocht kan er verkoeling gezocht worden in het verwarmde buitenzwembad met peuterbad. Deze gaat weer open tijdens de meivakantie. Het Boscafé is alle dagen open voor verse koffie met eigengemaakte taart, een stevige lunch met verse soep of een lekkere avondmaaltijd.

  • Natuuractiviteiten voor kinderen
  • Binnen een paar passen vanaf elk huisje midden op de heide

Activiteiten in de meivakantie

Als je met het gezin een huisje huurt in de meivakantie is het ook leuk als er (natuur)activiteiten georganiseerd worden. Van 18 april tot 2 mei organiseert het recreatieteam van De Lemeler Esch leuke natuuractiviteiten voor kinderen tot 12 jaar.
Zodra het programma klaar is zullen we deze hier bekendmaken. Benieuwd naar het programma van de meivakantie vorig jaar? Bekijk deze hier: recreatieprogramma meivakantie 2019

Natuurcamping met luxe voorzieningen

Bij het kamperen in de natuur is het toch wel fijn om te beschikken over comfortabele voorzieningen. We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u weer helemaal opgeladen terug naar huis keert. Fijne voorzieningen die het verblijf extra aangenaam kunnen maken:

  • het Boscafé dat iedere dag vanaf 10.00 uur geopend is
  • er is een winkel met iedere dag verse broodjes
  • er is een (verwarmd) zwembad om lekker even af te koelen en baantjes te trekken
  • er is een Finse barrelsauna om even lekker te kunnen ontspannen in de natuur
  • kinderen kunnen deelnemen aan leuke (natuur)activiteiten. Er is in het programma om de drie dagen een Buitenlevendag, waarop er geen activiteiten georganiseerd worden. Zo kunt u zelf met het gezin op pad. Wij geven bij de receptie graag leuke tips om op ontdekkingstocht te gaan
Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×