Glamping Nederland

Glamping Nederland?

Een rustgevende ligging midden in de natuur aan de Lemelerberg in Ommen, dat is De Lemeler Esch. Glamping is een steeds bekendere manier van kamperen geworden in Nederland. Een perfecte combinatie van natuur en luxe is terug te vinden bij De Lemeler Esch in Ommen. De camping ligt aan de voet van de Archem- en Lemelerberg, waar u binnen een paar passen vanaf de camping middenin staat.

Op zoek naar een natuurlijke omgeving voor glamping in Nederland?

Glamping is een steeds groter fenomeen geworden in Nederland. De Lemeler Esch is de perfecte manier om in een natuurlijke omgeving tot rust te komen. De glamping faciliteiten zijn dan ook rijkelijk uitgerust, dus aan luxe zal u niks ontbreken. Bij De Lemeler Esch kunt u het echte nostalgische kampeergevoel krijgen met het comfort van nu.

De Lemeler Esch behoort tot de ANWB-top 4 natuurcampings van heel Europa en is de nummer 1 natuurcamping van Nederland. Door de unieke ligging wordt de Lemeler Esch gekenmerkt als een heus wandelparadijs. Direct vanaf de camping staat u binnen een paar passen midden in dit uitgestrekte natuurgebied. De Archem- en Lemelerberg zorgen voor ontelbare bijzondere fiets- en wandelroutes vanaf de camping. Wij hebben voor u routes klaarliggen bij de receptie om de omgeving te ontdekken.

Direct reserveren

Ervaar glamping in Nederland als nooit tevoren

Door de fijne en luxe voorzieningen, de grootte van het terrein en de vele bijzondere activiteiten die te beleven zijn, is De Lemeler Esch een camping die glamping in Nederland uniek maakt. Daarnaast zijn wij erg duurzaam in ondernemen en hebben wij uitermate respect voor de natuur en dragen hier ook aan bij.  Even de tijd nemen om te ontladen, en ook weer op te laden! Daarom bieden wij onze kampeerders de mogelijkheid om volledig tot rust te komen en nieuwe dingen te ontdekken. Het hebben van een vakantie in de natuur is niet alleen de leukste, maar ook de gezondste manier om even te ontsnappen uit het dagelijks leven.

Wij willen dat u een bijzondere vakantie beleeft vol leuke herinneringen. Laat u verassen door de vele mogelijkheden op de camping door de onderstaande video te bekijken.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×