Camping zonder honden

Huisdiervrije camping in de natuur

Deze camping zonder honden en andere huisdieren heeft een bijzondere ligging aan de Lemeler- en Archemerberg.
Huisdieren zijn erg leuk en gezellig. Alleen zijn sommige (jonge) honden heel enthousiast en dat vinden ouders niet altijd fijn voor kleine kinderen. Anderen hebben allergieën voor huisdieren en zoeken daarom ook een huisdiervrije camping.

Hondenvrij

Het grootste gedeelte van De Lemeler Esch huisdiervrij.
Alleen voor de poort bieden wij een aantal camperplaatsen aan waar huisdieren toegestaan zijn. Honden mogen ook aangelijnd mee over de wandelroute die over de camping loopt. Op de camping lopen er geen honden of andere huisdieren los. U kunt wel een konijntje, eekhoorn of soms zelfs een ree tegenkomen op ons terrein.

Camping zonder honden voor kinderen

Kinderen kunnen veilig op ontdekkingstocht in het speelbos, de ondiepe speelvijver, de hooiberg met speeltractor, speelpaard en wagen en veel meer speelmogelijkheden. Tijdens schoolvakanties is er een recreatieteam die leuke natuurlijke en avontuurlijke activiteiten organiseert voor kinderen tot 12 jaar.

Met zijn tweeën

In schoolvakanties zijn er altijd veldjes beschikbaar waar vooral duo’s staan. Buiten schoolvakanties zien we vooral stellen op de camping die volop genieten van de rust en de ruimte en graag de unieke omgeving gaan ontdekken. Dit kan wandelend, per fiets of zelfs via het water op rivier De Regge of de Vecht. De Lemelerberg zit aan de camping vast. Binnen 2 minuten vanaf uw kampeerplaats staat u op de heide.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×