Samen genieten & ontdekken in de natuur

Camping Pinksteren

Camping Pinksteren

Zoekt u een camping met Pinksteren?

Als u op zoek bent naar een bijzondere, middelgrote, camping in de natuur, dan is Natuurcamping de Lemeler Esch de perfecte plek. Kom genieten en ontdekken met zijn tweetjes of met het hele gezin. Er worden tijdens Pinksteren leuke (natuur)activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Kinderen vermaken zich ook zonder programma heel goed. Lekker speuren in de natuur, even afkoelen in het verwarmde buitenzwembad, spelen op de tractor in de hooiberg, op ontdekkingstocht in het speelbos en nog veel meer! Geen massale voorzieningen en activiteiten, maar vooral knus en het gevoel dat even helemaal niks moet.

  • Leuke natuuractiviteiten voor kinderen
  • Kamperen direct onderaan de Lemelerberg
  • Speciaal kampeerveld voor tenten en vouwwagens

Camping Pinksteren

Pinksteren is de perfecte tijd om er even tussen uit te gaan met de familie of vrienden. Gelegen aan de voet van de Lemelerberg, is De Lemeler Esch een mooie uitvalbasis om op avontuur te gaan in de natuur! Het Pinksterarrangement loopt van 21 mei tot 24 mei en u kunt dan aan het einde van de dag vertrekken. De kampeerplaatsen hebben een afmeting van 100 tot 150 m2. Wanneer u niet veel nodig heeft, kunt u kiezen voor een basisplaats. Met een comfortplaats heeft u wat meer comfort door een watertappunt en een tv aansluiting. Wilt u Pinksteren doorbrengen in luxe maar toch de vrijheid van het kamperen ervaren? Kies dan voor één van onze comfortplaatsen met privé sanitair! Er zijn plaatsen op een mooi open ruim veld of juist plaatsen aan de bosrand. Kortom, volop keuze!

Kindvriendelijke camping

Op deze natuurcamping leren kinderen spelenderwijs de natuur kennen. Wijze Wieger neemt de kinderen mee op ontdekkingstocht, ze kunnen heerlijk ravotten in het speelbos, hutten bouwen, spelen bij de speelvijver en van alles ontdekken met het ontdekpad. Kleine kinderen kunnen ook hun gang gaan, want vanaf bijna iedere kampeerplaats heeft u zicht op speelgelegenheid zodat u op korte afstand een oogje in het zeil kunt houden. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren organiseert het recreatieteam op de camping leuke natuuractiviteiten.

Hemelvaart & Pinksteren

Wilt u graag beide feestdagen doorbrengen op deze bijzondere camping, dan kunt u kiezen voor het hemelvaart+ Pinksteren arrangement. Dit arrangement is van 12 mei tot 24 mei, waarbij u maandag 24 mei aan het einde van de dag kan vertrekken. Heerlijk er even tussen uit en genieten van de mooie omgeving en de natuur die in bloei staat!

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×