Camping Overijssel met zwembad

Camping Overijssel met zwembad

Op zoek naar een camping in Overijssel met zwembad? Kom dan naar natuurcamping De Lemeler Esch! Deze luxe camping aan de voet van de Lemelerberg is de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Overijssel. Er zijn genoeg faciliteiten aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een mooi buitenzwembad waar u in de zomer heerlijk kunt afkoelen.

Camping Overijssel

De Lemeler Esch is een prachtige natuurcamping aan de voet van de Lemelerberg in Overijssel. Deze camping is de ideale uitvalsbasis voor uw uitstapjes in de natuur, maar ook op het gebied van cultuur in Overijssel. Op deze camping geniet u van alle luxe in de natuur. Naast kampeerplekken zijn er ook verschillende accommodaties op de camping aanwezig zoals luxe bungalows, boslodges, vakantiehuisjes en chalets. Voor ieder wat wils! Op zoek naar een camping in Overijssel met zwembad? Dan is dit de ideale plek voor u!

 

Zwembad Overijssel

Op camping De Lemeler Esch is ook een buitenzwembad aanwezig. In dit heerlijke zwembad in Overijssel kunt u tijdens warme zomerdagen verkoeling zoeken. Bij het zwembad is ook een ligweide. Vanuit hier heeft u overzicht over het hele zwembad. Er is ook een peuterbad aanwezig. Zo kunnen de kinderen zich vermaken in het zwembad terwijl u met een boekje langs de kant zit. Dit duurzame zwembad wordt verwarmd door onder andere zonne-energie en er wordt geen gebruik gemaakt van chloor. Het zwembad op deze camping in Overijssel is geopend van eind april tot half september.

Faciliteiten op de camping

Naast het zwembad zijn er ook andere faciliteiten aanwezig op de camping. Zo is er overal op de camping wifi aanwezig en zijn er diverse speelplekken voor de kinderen. Hutten bouwen en met water spelen, het kan allemaal bij De Lemeler Esch!

Een schoon sanitair vinden wij ook erg belangrijk. We zijn kritisch op een schoon en goed onderhouden sanitair gebouw. Dit wordt dan ook meerdere malen per dag gecontroleerd. Voor de kinderen is er een speciaal kindersanitair.

Wilt u nu ook genieten van uw ideale vakantie op een camping in Overijssel met zwembad? Boek dan direct uw verblijf bij camping De Lemeler Esch in Overijssel. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×