Camping omgeving Zwolle

Camping Omgeving Zwolle

Bent u op zoek naar een camping in de omgeving van Zwolle? Kom dan kamperen aan de voet van de Lemelerberg bij natuurcamping De Lemeler Esch! Een perfecte plek om even te ontsnappen aan de hectiek van stad en te ontspannen midden in de natuur. De natuurcamping behoort tot de ANWB top 4 natuurcampings van Europa en is de nummer 1 natuurcamping van Nederland. U kunt hier volop genieten van uw vakantie door de ruimte, rust en luxe voorzieningen.Wanneer u in de auto stapt bent u binnen een half uurtje in het bruisende Zwolle.

 

 

 

 

 

Kamperen in omgeving Zwolle

U heeft volop keuze uit verschillende kampeerplaatsen bij De Lemeler Esch, zo kunt u kiezen voor een basisplaats, een comfortplaats en als u graag nog meer comfort wilt kunt u ook kiezen voor een comfortplaats met privé sanitair. Tevens is er een speciaal tenten-en vouwwagen veld. En wilt u in de zon staan of toch liever in de schaduwrand bij het bos? Er zijn tal van mogelijkheden. Er zijn geen seizoens- of jaarplaatsen, alleen toeristische kampeerplaatsen.  De camping is gelegen in de omgeving van Zwolle en u bent binnen 30 minuten in de stad. Ontdek de bijzondere geschiedenis van deze Hanzestad. Bezoek museum de Fundatie, vaar door de grachten of bezoek één van de vele culinair hotspots.

Bijzondere camping

Kamperen bij Natuurcamping De Lemeler Esch staat garant voor een bijzondere beleving midden in de natuur. Liefhebbers van fietsen en wandelen genieten van de ontelbare mogelijkheden op en rondom de Lemelerberg. De kinderen kunnen zich volop vermaken in het speelbos, de speelvijver, de kabelbaan, de hooiberg en het verwarmde buitenzwembad. In de vakanties is er een recreatieprogramma voor de kinderen waarbij de kinderen op spelenderwijs leren over de natuur. Neem plaats op het terras van het Boscafé en geniet van een lunch of een hapje en een drankje. Het zwembad is tijdens het kampeerseizoen geopend en omdat het lekker verwarmd is kunt u zich hier het hele seizoen in vermaken.

Huren op de camping

Naast diverse kampeermogelijkheden kunt u ook een accommodatie huren op de camping. Wilt u graag het kampeergevoel ervaren maar met wat meer comfort? Kies dan voor de Trek-in, een Trekkershuisje, de Boslodge of de Cocosweet! U kunt ook kiezen voor een luxe bungalow en de chalet en als u wat meer rust en privacy wilt? Verblijf dan in één van onze Bosvilla’s.

Bekijk hier de diverse accommodaties

Wilt u nu ook genieten van uw ideale vakantie in de buurt van Zwolle?

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×