Camping met bungalow

Camping met bungalow midden in de natuur

De sfeer en het gevoel van vrijheid is vaak wat een vakantie op een camping zo onvergetelijk maakt, maar wat nou als je liever niet slaapt in een tent of caravan? Geen Paniek! Kies dan voor in één van onze luxe bungalows gelegen op natuurcamping De Lemeler Esch. Op deze manier ervaar je het avontuurlijke campinggevoel, maar wel met wat meer luxe en comfort!

 

  • Midden in het bos, dicht bij de kampeervelden
  • Gehele jaar boekbaar
Overnachten in een bungalow

Huren bungalow op de camping

Huur een bungalow op onze natuurcamping en geniet volop van de mooie natuur het hele jaar door! Geniet van de sneeuw in de winter vanuit je warme bungalow, de eerste bloemen die weer opkomen in de lente, de heerlijke schaduw van het bos in de warme zomer en de mooiste kleuren van de bomen in herfst. De bungalows zijn vrijstaand en gelegen aan de voet van de Lemelerberg! Deze ligging zorgt ervoor dat je volop rust en ruimte hebt, maar met de kampeervelden in de buurt ervaar je ook het campinggevoel, oftewel een win-win situatie! Vanuit het huisje ben je ook zo bij de verschillende luxe voorzieningen. De bungalow geeft een gevoel van thuiskomen. Eet samen aan tafel in de gezellige woonkeuken, of lees een boek in de woonkamer met uitzicht op het bos.

Bekijk hier de faciliteiten van de bungalows.

Camping voor jong én oud

De Lemeler Esch is niet zomaar een natuurcamping. Na een vakantie bij de Lemeler Esch ben je weer helemaal opgeladen, heb je door de heides en bossen gestruind, al fietsend het prachtige Vechtdal ontdekt of gewoon heerlijk tot rust gekomen door de rust en ruimte op de camping. De kinderen zijn echte avonturiers geworden, want voor de kinderen zijn er speciale (natuur)activiteiten tijdens de vakanties. Maar naast deze activiteiten kunnen de kinderen zich super goed vermaken in het speelbos, bij de visvijver of bij de hooiberg of heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad.

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×