Camping met grote staanplaatsen Nederland

Alle ruimte voor jezelf en elkaar

Alle ruimte en vrijheid

Je kiest voor een camping met grote staanplaatsen in Nederland.
Grote staanplaatsen geven wat extra ruimte, gevoel van vrijheid en privacy. Hoe leuk het ook is om anderen te ontmoeten, een beetje ruimte en privacy vinden we allemaal toch wel fijn. Bij ons aan ruimte geen gebrek op de staanplaatsen, want ze zijn allemaal minstens 100m2! Je kiest zelf het mooiste plekje uit en kunt aankomen op iedere dag van de week. Zoveel mogelijk flexilibiteit en vrijheid past bij vakantie vinden wij. Lekker je eigen plan kunnen trekken en heerlijk tot rust komen hoe en wanneer jij dat wilt.

  • Alle kampeerplaatsen zijn minimaal 100m2
  • Unieke ligging aan de voet van de Archemer- en Lemelerberg
  • Ook een speciaal kampeerveld met grote staanplaatsen voor tenten- en vouwwagens

Er is een ruime keuze in grote staanplaatsen.
Voor wie het echte natuurgevoel wil beleven zijn er speciale bosplaatsen. Voor wie graag kampeert op een veld, maar wel met voldoende ruimte en een vrij uitzicht is er veel keuze. En voor wie juist graag op knusse veldjes staat, maar dan wel met een ruime kampeerplaats zijn er ook genoeg opties! Misschien nog handig om te weten dat iedere basis– en comfortkampeerplaats standaard 6 ampère elektra heeft. Bij verschillende plekken kan dit (tegen een kleine vergoeding) verhoogd worden naar 8 of 10 ampère.

Grote staanplaatsen met zicht op het spelen

Met kleine kinderen is het wel heel fijn als je ook hen het gevoel van vrijheid kunt geven, maar dat je tegelijkertijd wel een oogje in het zeil houdt vanaf je kampeerplaats. Overal zijn daarom leuke speelelementen toegevoegd.  Mooi om te zien hoe ieder kind daar weer een eigen spel mee maakt.

Grote staanplaatsen met privésanitair

Nee, met een wc rol onder de arm naar het sanitairgebouw is allang achterhaald in Nederland. Die zijn overal tegenwoordig wel aanwezig, maar wie er ook niet van houdt om met zijn toilettas onder de arm naar het gebouw te lopen heeft bij ons nog een andere keuze: kamperen met privésanitair. Heerlijk een eigen douche, wastafel en toilet direct naast de deur. Alle kampeerplaatsen met eigen sanitair hebben standaard 10 ampère elektra.

 

 

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×