Camping meivakantie

Genieten en Ontdekken in de natuur

Kom genieten en ontdekken tijdens de meivakantie bij De Lemeler Esch aan de voet van de Lemelerberg. Een natuurcamping met luxe en kwaliteit. De ruime plaatsen met toch het gevoel van kleinschaligheid zorgt ervoor dat kinderen vrij en veilig kunnen spelen, terwijl u lekker tot rust komt.

Camping meivakantie

Het kampeerseizoen is in mei net begonnen en daardoor is het nog lekker rustig om de camping. Ideaal voor gezinnen die samen even weg willen om te genieten van de lente die in volle gang is! De natuur begint te ontwaken en is nu misschien wel op z’n mooist! Mooie bloemenvelden en een aangename temperatuur om de omgeving per fiets of wandelend te ontdekken.

Recreatieprogramma meivakantie

Tijdens de meivakantie organiseert het recreatieteam weer leuke activiteiten voor jong en oud.
Dit jaar staan onder andere hutten bouwen, broodjes bakken , marshmallows roosteren, GroenDoenPaviljoen, speuren naar sporen en de grote picknick weer op het programma. Tijdens de meivakantie is er ook weer een buitenlevendag. Dit is een prachtige dag om er lekker op uit met het gezin zonder rekening te houden met de tijden van het recreatieprogramma. Wij helpen graag met tips voor leuke activiteiten!

 

 

Benieuwd naar het laatste nieuws en activiteiten?

Het meest recente nieuws en de leukste activiteiten vindt u hieronder.

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×