Op ontdekkingstocht in de natuur

Camping Herfstvakantie

Herfstvakantie in de natuur

Zoekt u een bijzondere camping in de Herfstvakantie? In oktober vieren we de Herfst bij De Lemeler Esch! Voor stoere gezinnen met echte buitenkinderen die niet bang zijn voor een frisser windje of een lekkere regendouche!

Komt u kamperen? Er zijn leuke herfstactiviteiten voor de kinderen en voor het kamperen maakt u gebruik van de Goed Weer Garantie. U betaalt alleen voor de verbleven nachten (ookal heeft u langer gereserveerd) en kunt tot 2 dagen van tevoren nog annuleren.
Geen eigen kampeermiddel? Er zijn gelukkig ook huisjes beschikbaar.

  • Goed weer garantie
  • Herfst Doe Dagen voor kinderen
  • Overnachten direct aan de voet van de Lemelerberg
reserveer uw kampeerplaats

Kamperen in de herfstvakantie

De dagen worden korter, er valt af en toe een buitje en het wordt langzaam wat kouder, maar dit maakt het kamperen juist nog avontuurlijker! Waarom kamperen bij de Lemeler Esch tijdens de herfstvakantie?

  • Volop natuuractiviteiten voor de kinderen
  • 1 Gratis Roekoetocht voor campinggasten waarmee de kinderen op een leuke en informatieve manier de Lemelerberg kunnen ontdekken.
  • Goed weer garantie
  • ‘S ochtends warme broodjes in ons winkeltje
  • Diner op bepaalde dagen in het Boscafé
  • Wandelroute naar hol van de leeuw

Huisje huren herfstvakantie

Wilt u genieten van mooie natuur, maar verblijft u liever in een accommodatie? We hebben nog verschillende huisjes. Kiest u voor de Trek-in of wilt u graag de luxe van onze Bosvilla’s? Let op; de goed weer garantie geldt niet voor onze accommodaties.
Bekijk hier onze accommodaties

Herfstactiviteiten

Wie komt tijdens de herfstvakantie knutselen en wie wordt de speurder van het woud met de Roekoetocht? Tijdens de vakantie hoeven de kinderen zich niet te vervelen bij de Lemeler Esch. Ga ’s ochtends op zoek naar de verloren rugzak van Wijze Wieger en sluit de dag af met broodjes bakken boven het kampvuur. Het deeg is al gemaakt, alleen nog een goede stok vinden en het brood bakken kan beginnen! Bij slecht weer zijn er ook activiteiten in het Boscafé en in Ommen zit een overdekt zwembad. Kortom; vervelen is niet mogelijk!

Direct boeken
info@lemeleresch.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×